Alati i radionice

Laminat je obicna kartoncina. Da si uporan, mogao si ga prorezati skalpelom iz vise poteza. Zaseci ga brusilicom, samo da oslabis gornji sloj i prelomi

Laminat je obicna kartoncina. Da si uporan, mogao si ga prorezati skalpelom iz vise poteza. Zaseci ga brusilicom, samo da oslabis gornji sloj i prelomi
Jel si nekad sekao taj običan karton?

Cirkular je sa štitnikom, i može da mu se šteluje dubina reza. Ja imam jedan na baterije al' nemam ispravnu bateriju tako da ga nikad nisam ni zagledao niti koristio.
Pitanje dal bi imao snage da seče ako je na bateriju. Možda ako je testera sa sitnim zubima.

Recenzija lidlovog kompresora na baterije pise na kutiji 380l/min , a ja imam neki njemacki "krs" od kompresora 2,2kW trofazni motor jednoklipni pise na plocici 50l ,98kg i samo 10m3/h sto mu dodje samo 166l/min, ima odma da ga izguram na ulicu da ga ovi sto skupljaju sekundarne sirovine odnesu :ROFLMAO:
Ma te litre/minut ne treba uzimati kao relevantne. Pogotovo kod kineskih alata.

Ma te litre/minut ne treba uzimati kao relevantne. Pogotovo kod kineskih alata.
Ma da, veze to nema. Međutim, zgodan je ovaj mali zeleni. Spor je, ali gruva 10 bara bez problema. Staviš na zadnju gumu od traktora i 0.5 bara traje 5 do 10 minuta sigurno. Jedino što ne moraš da gledaš, stane kada dostigne zadati pritisak. Za to vreme sipaš gorivo, zakačinješ mašinu i slično.

Moze li neko da mi preporuci Co2 aparat. Treba mi za kucne potrebe,da mogu da varim cevi,lim 5-8mm itd.
Gledao sam ove Jasic i Telwin,sve je to sa nekom silnom elektronikom a bas se nesto i ne razumem. Imam kuci Jasic i Hugong invertere,a voleo bi i da imam neki Mig.

Nazad
Vrh