nesto2
Član
Laminat je obicna kartoncina. Da si uporan, mogao si ga prorezati skalpelom iz vise poteza. Zaseci ga brusilicom, samo da oslabis gornji sloj i prelomi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пун је неких опиљака, металних и камених, севају варнице и тупе алат.Laminat je obicna kartoncina. Da si uporan, mogao si ga prorezati skalpelom iz vise poteza. Zaseci ga brusilicom, samo da oslabis gornji sloj i prelomi
Jel si nekad sekao taj običan karton?Laminat je obicna kartoncina. Da si uporan, mogao si ga prorezati skalpelom iz vise poteza. Zaseci ga brusilicom, samo da oslabis gornji sloj i prelomi
Pitanje dal bi imao snage da seče ako je na bateriju. Možda ako je testera sa sitnim zubima.Cirkular je sa štitnikom, i može da mu se šteluje dubina reza. Ja imam jedan na baterije al' nemam ispravnu bateriju tako da ga nikad nisam ni zagledao niti koristio.
Ma te litre/minut ne treba uzimati kao relevantne. Pogotovo kod kineskih alata.Recenzija lidlovog kompresora na baterije pise na kutiji 380l/min , a ja imam neki njemacki "krs" od kompresora 2,2kW trofazni motor jednoklipni pise na plocici 50l ,98kg i samo 10m3/h sto mu dodje samo 166l/min, ima odma da ga izguram na ulicu da ga ovi sto skupljaju sekundarne sirovine odnesu![]()
Ma da, veze to nema. Međutim, zgodan je ovaj mali zeleni. Spor je, ali gruva 10 bara bez problema. Staviš na zadnju gumu od traktora i 0.5 bara traje 5 do 10 minuta sigurno. Jedino što ne moraš da gledaš, stane kada dostigne zadati pritisak. Za to vreme sipaš gorivo, zakačinješ mašinu i slično.Ma te litre/minut ne treba uzimati kao relevantne. Pogotovo kod kineskih alata.