grunt
Član
Замењене четкице на Парксиде ударном одвијачу сад ради одлично.Хвала колегама на савету само пазите руке кад брусилицом скидате деклу четкица

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То и јесте компресор од ФАП-а, али неког старијег и од мене. Вентили су се покрљали, има унутра неке платне од челичног лима и оне су попуцале. Јуче смо правили те платне и један лепо ради, док други опет мало пропушта. Једва смо нашли материјал за те платне,(страдала је шпахла глетарица) треба да буде 1мм а ми смо нашли 0,8мм. После смо нашли праву дебљину материјала па ће данас поново направити нове платне и пробати.
Savo, ovaj lik što samo ostavio FB ima delove za Trudbenik.Moj je neki Trudbenik Doboj,dvoklipni,precnik klipa 60mm(59,93mm) i jedva sam našao te pločice-platne ventila koje su popucale.Neko je ranije nešto budžio oko toga i stavljao nasumično razne platne,a u mom slučaju idu 4 po ventilu i određenim redosledom pošto idu dve ravne i dve elastične.
Našao sam čoveka iz Doboja koji je radio u fabrici i ima originalne delove za ove kompresore.
Eeeeee bas tako,kupio ja kao što sam rekao u okovi,obično smece.Taj pucval sto je nekad bio tesko da ima, kod mene na poslu vec godinama kupuju u dzakovima isecene majice i gace kazu da to seckaju neki robijasi robu zaplenjenu na carini a pre mesec dana dobili kao neki pucval ono nije za nista, neki konci po metar dugacki nemozes da ga razdvojis a ne brise i ne upija nista kao da su plekani
Imaš na KupujemProdajem više njih. Ide od 2600 po kg za džak od 10 kg. E sad kakav je kvalitet ne znam.Gde ima pucvalo da se kupi?
Cale je to nekad navno nabavljao i bilo je extra,ja kupio u Okovu ono nije nikakvo.
I mene brine dal će valjati. Da ne kupim 10 kg nečega što ću posle morati da palim.Taj pucval sto je nekad bio tesko da ima, kod mene na poslu vec godinama kupuju u dzakovima isecene majice i gace kazu da to seckaju neki robijasi robu zaplenjenu na carini a pre mesec dana dobili kao neki pucval ono nije za nista, neki konci po metar dugacki nemozes da ga razdvojis a ne brise i ne upija nista kao da su plekani
Ne zna neko jel moze da se kupi negde takav dzak sa starom odecom?Taj pucval sto je nekad bio tesko da ima, kod mene na poslu vec godinama kupuju u dzakovima isecene majice i gace kazu da to seckaju neki robijasi robu zaplenjenu na carini a pre mesec dana dobili kao neki pucval ono nije za nista, neki konci po metar dugacki nemozes da ga razdvojis a ne brise i ne upija nista kao da su plekani
Pamučni pucval više nigde nećeš da nadješ, jer svi koriste sintetiku koja kurcu ne valja.Jel koristi neko pucval za brisanje ruku, ulja, nafte i masnoće? Vidim ima dosta povoljno na kilu. Sa kilom bi trebalo dugo da se brišu ruke.
Deda je koristio kad sam bio mali. Koliko se sećam ima dosta bolju moć upijanja za ulje i sl. nego bilo koja krpa.
Još mi neke žene već dva puta kao donose otpad krpe iz šivara i to oba puta donesu neke krpice od 3x10 cm još od nekog najlonskog materijala.
Sutra ću da ih popalim.
Zar se pucval ne dobija kao nusproizvod pamučne tkanine? Dok ima pamuka trebalo bi da bude i dobrog pucvala. E sad vidim da može i reciklažom da se dobije. Tako se verovatno dobija taj novi što kaže te da ne valja.Pamučni pucval više nigde nećeš da nadješ, jer svi koriste sintetiku koja kurcu ne valja.
Kupi običnu pamučnu pelenu.