Alati i radionice

Ja nikad, obicno imam opekotine i razderotine, dok sam vise radio imao sam na rukama debelu kozu kao krokodil tako da sam bez problema drzao vruce predmete
Zuljeve od kljuceva, popucale nokte itd, ni sad kad radim ne koristim rukavice ne volim kapu i rukavice nikako

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Ovako? :D
b9ba4a1ac2a3cfe3db989ed98f716ee6.jpg

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Ja nikad, obicno imam opekotine i razderotine, dok sam vise radio imao sam na rukama debelu kozu kao krokodil tako da sam bez problema drzao vruce predmete
Zuljeve od kljuceva, popucale nokte itd, ni sad kad radim ne koristim rukavice ne volim kapu i rukavice nikako

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Ne volim zimu. I zimogrožljiv sam. Kapu obavezno čim malo zaladi inače mi posle puca glava. Ruke mi u zadnje vreme se strašno suše i puca koža. Tako da sve više koristim rukavice...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ne volim zimu. I zimogrožljiv sam. Kapu obavezno čim malo zaladi inače mi posle puca glava. Ruke mi u zadnje vreme se strašno suše i puca koža. Tako da sve više koristim rukavice...

Фали ти витамина А мораш почети користити крему за руке. Јесте да је онако гејовски, кад видиш мушкарца да се мацка кремицама па ти гледај кад нема никога око тебе онда да користиш крему. 🤣

Фали ти витамина А мораш почети користити крему за руке. Јесте да је онако гејовски, кад видиш мушкарца да се мацка кремицама па ти гледај кад нема никога око тебе онда да користиш крему. 🤣
Ma da . naš mačo -Srpski ponos. Do skoro se smatralo gej da nosiš rukavice. Bilo šta da radiš. Za neke poslove je apsolutno glupavo raditi bez njih.
Ne mogu nikako da ih koristim za pipave stvari, ali za ostalo se trudim uvek kad se setim. Samo često zaboravim da ih stavim

Koje rukavice koristite? Ja za brušenje (varenje ponekad) i neke baš grube poslove tipa granje sa trnjem koristim deblje kožne rukavice.
Za većinu ostalih poslova koristim ovakve obične. Kod ovakvih rukavica je bitno da se dobro pogodi veličina. Mnogo se lakše radi kada su "uz ruku". Koliko sam primeti ljudi uglavnom nose veće. Mani odgovaraju 9" ili možda 8".

Meni 11 male :ROFLMAO: .Te rukavice mi traju 1 dan maltene,nekad par sati,toliko ih imam vec,kao onaj u SV Seeker kanal,punu veliku kutiju rukavica i ne moze naci ni jedan par a da je ceo xd.

Фали ти витамина А мораш почети користити крему за руке. Јесте да је онако гејовски, кад видиш мушкарца да се мацка кремицама па ти гледај кад нема никога око тебе онда да користиш крему.
Mažem samo uveče pre nego što legnem. Mrzim taj osećaj masti ili kreme na rukama. Jedina koja mi odgovara je glicerinska za ruke. I žena kad traži da joj namažem ledja, odma kad završim perem ruke, ne podnosim taj osećaj. Ne mogu ništa u ruku da uzmem dok ne operem. I leti na plaži se ne mažem ničim...

Vise od desetak godina od muske kozmetike , dezodorans, pjena za tusiranje , u vezi brijanja , krema za ruke ,..samo Nivea , nista drugo ne dolazi u obzir ,ako dobijem poklon a nije nivea , ide dalje . Naviko tako. Mikser ,probaj Nivea men kremu.

Za suhu kožu na rukama je jako dobra Nivea soft. Obično namažem šake samo s gornje strane, tako da dlanovi ostanu suhi. Vrlo brzo je koža upije i ne smeta u radu. Možda ima bolja krema, ali ja ne tražim kruha pored pogače.

Nazad
Vrh