Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam. Zadovoljan sam ovom. Kad je na akciji kupim veliko pakiranje, mislim da je 300 ml i jedno dulje vrijeme sam miran.To je slicno , jesi probao nivea men?
Kažu da je i vazelin odličan, nisam probo...Zanimljiva diskusija na poljo forumu...
Inače, meni Nivea Soft odlična, glicerinska za ruke, a leti faktor 50, ne volim sunce i vrućinu, razlika kad se javi itd...
Gde ima da se kupe te rukavice?Da, Mercator GoGrip Pro su odlične i nisu skupe. Postoje i PowerGrip Pro, jače, ali i duplo skuplje.
Na primer...Gde ima da se kupe te rukavice?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Jeftinije nego u Nemackoj. Ja se zeznuo, narucio tamo!Od sledeceg ponedeljka prvi put kod nas veliki crni udarni odvijač, sa smart baterijom od 4ah
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije ista revizija..Jeste, ja sam ga platio u Nemackoj 130€ bez punjca i baterije, a ove se i to dobije.
Za te pare uzmeš Einhell, čuj 13.000 za Parkside.Od sledeceg ponedeljka prvi put kod nas veliki crni udarni odvijač, sa smart baterijom od 4ah
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk