Bosonoga
Član
A zašto koristiti skupu inox elektrodu za obično gvožđe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavarivacke rukavice nisu radne. Znaci koriste se za zavarivanje, bar ja tako radim. Koristim ALBO crvene i nema problema. Jedino se mnogo opustim s njima pa hvatam vrelo i onda vremenom popuste konci na savovima.Godisnje promenim oko 20 ak pari rukavica za rad,evo maltene nove kozne rukavice deblje za varenje,nakon 2 nedelje nekog veceg posla zavrsile su svoje.Jel ima neko preporuku za radne i zavarivacke rukavice,cena nije bitna samo da traje ...
Godisnje promenim oko 20 ak pari rukavica za rad,evo maltene nove kozne rukavice deblje za varenje,nakon 2 nedelje nekog veceg posla zavrsile su svoje.Jel ima neko preporuku za radne i zavarivacke rukavice,cena nije bitna samo da traje ...
Od Milwaukee predlažem6 meseci....Spram toga onda te za 500 din meni dodju maltene kao za jednokratnu upotrebu
.Ja imam velike sake i 90% tih rukavica mi ne odgovara najbolje,ove zadnje varilacke nisam mogao palac pomerati komotno jer im je kroj bio ocigledno za saku male dece iako sam uzeo najveci broj ....
Wurth jos nisam probao,definitvno cu poruciti prvo neke od Miwaukee modela,vidim ima i Gedore rukavice,nikad pre cuo za njih ....cene su sitnica 30-40 eur ,ali ako traju .....Ni ove jeftinije ne izadju jeftino kad se menjaju cesto.
Naravno da ih koristim, kupio sam ih 2022 i do sada u opšte nisu pukle.Срђане, користиш ли све те рукавице које препоручујеш, колико потрају?
Ја за 90% послова користим овакве рукавице, јако удобне и имам добру контролу над машинама које користим. Кад се ради нешто грубље ипак се покидају, поготово кад је у питању крчење шикаре и извлачење грана. Са њима без проблема радим све, ријетки су послови гдје користим оне обичне танке које су више да се не упрљам ако су у питању боје или љепила.
![]()
Šalio sam se, ne zameri. To su zaštitne rukavice od pletenog inoxa, da se mesar ne poseče kada radi sa nožem.Kakve su te ?...
Sve stvar navike. Ja apsolutno sve radim rukavicama, čak i vrlo "pipkave" stvari...Jel možeš sa tom rukavicom da navrneš maticu za 8 ključ na šraf?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk