Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa Ameri jbg. Udari im keš u glavu pa ne znaju šta će. Čista glupost. Nit je lepo, nit bog zna kako korisno (ubična peć bi sigurno blje radila posa jer je za to napravljena). Niti je što kaži cost-efficient. Jedino da se nadamo da ta kašika iz nekog razloga nije više bila za upotrebu, mada ne verujem. U Pakistanu bi to još 3 brda pomerilo.U cemu je fora ? Od kasike koja je par hiljada evra ili malo manje ,napravi pec koja je nova par stotina evra ?
Stvarno se vidi da je loša izrada, čak se vidi da ne dostaju slojevi (Loše podešen sam 3D štampač).Pisao sam ovde da nisam mogao da nađem adaptere za Parkside baterije na Aliju koji se šalju za Srbiju (za druge zemlje ide bez problema ali u Srbiju ne šalju ništa što ima veze sa Parksideom).
Zato sam od domaćih proizvođača plastičnih delova sa 3d štampača poručio pomenute adaptere sa ciljem da ih namestim na staru 18V NiMH seriju Dewalt alata koje imam. I nisam baš zadovoljan. Adapter ne može da se navuče dovoljno na bateriju da škljocne onaj utvrđivač sa baterije jer fali 1-2 mm hoda najverovatnije zbog loše pozicioniranih kontakata na adapteru, pa onda baterija može da spadne sa adaptera. Pored toga jako je slabo napravljen taj zub za utvrđivač, štedeli su na materijalu pa nije pun presek plastike, i lako se lomi. Jedan mi se polomio u roku od odmah, čim su stigli pokušao sam da adapter stavim na parkside bateriju i u tom prvom stavljanju je pukao zub koji obuhvati utvrđivač sa baterije. Cena je bila 500 din/kom.
![]()
Ne znam kod koga ste poručili adaptere ali probajte https://www.kupujemprodajem.com/ala...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas
Na internetu ima dosta preciznih 3D modela (Dovoljno je da se skine fajl i počne da se štampa). Iskreno ima i jako jako loših 3D modela pa treba korekcijeA jel neko nosio neke delove na 3d skeniranje i zatim kopiranje,tj stampanje takvog plasticnog dela,koliko to bude precizno odradjeno ?.
![]()
Dewalt battery to Parkside machine adapter 18V to 20V
Dewalt battery to Parkside machine adapter All you need: -2 male pin...cults3d.com
Boris radi sve vrste adaptera."Ne znam kod koga ste poručili adaptere ali probajte https://www.kupujemprodajem.com/ala...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas "
Meni treba kontra, pakside baterija na dewalt alat. I to onaj stari dewalt sa NiMH baterijama. Mada kao što neko reče, ne isplati se to kad sad može za male pare kupiti kineske kopije brendiranih alata sa litijumskim baterijama... Nego meni je bilo žao da mi taj stari Dewalt kupi prašinu ili da ga se rastosiljam jer mi samo zauzima mesto...
Pa to se podrazumeva (Nisam napisao pošto sam siguran da @dukej zna da to treba).Onda će mu trebati i punjač za Li-Ion baterije....
Baš u tome je fora, gde i po kojoj ceni da kupim 18650 baterije potrebnog kapaciteta namenjene za aku alate (ne za laptopove), plus BMS? A gotova parkside baterija sa pripadajućim punjačem ispadne jeftinija, plus ako rikne u garantnom roku mogu da je zamenim...Boris radi sve vrste adaptera.
Prepakujete NiMH na Li-Ion
Baš u tome je fora, gde i po kojoj ceni da kupim 18650 baterije potrebnog kapaciteta namenjene za aku alate (ne za laptopove), plus BMS? A gotova parkside baterija sa pripadajućim punjačem ispadne jeftinija, plus ako rikne u garantnom roku mogu da je zamenim...
Ovo nije problem kolega...Baš u tome je fora, gde i po kojoj ceni da kupim 18650 baterije potrebnog kapaciteta namenjene za aku alate (ne za laptopove), plus BMS? A gotova parkside baterija sa pripadajućim punjačem ispadne jeftinija, plus ako rikne u garantnom roku mogu da je zamenim...
On čovek samo traži jeftino rešenje da svoj stari akumulatorski alat ponovo, nekako, vrati u upotrebu...
Što jeftinije i jednostavnije...