DraleTD
Član
Јели бар пун?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj se ljutiti, ali ja bih izvukao prekidacku kutiju blize spoljnom delu. Ako nesto zaglavi da ne guras ruke ili kad palis da ti bar glava ne bude blizu pokretnih delova. Potrosio si materijala skuplje nego dodatnih 1.5m 4x1.5 kabelaPrebudzio ga na plincugu konacno,juce prepravljao ova ''profi'' kolica da moze i ova boca na njoj da stane,gume placu .Tj uzeo sam ranije sve od delova potrebno za ovo,ali pisao sam ovde bese da sam imao problema da mi gasi plamen,problem je jednostavno bio u previsokom pritisku,tj protoku,kako god,plina,tj tng-a.Po pogresnoj tabeli sam se vodio,ispadne pritisak plina da je potreban slicno koliko i kad se radi sa acetilenom.Znaci sekao sam vec,radi extra,ova jedna boca pojede ,po recima ovih sa otpada,15-20 tih velikih od kiseonika,meni nesto to mnogo ali i da nije tako,opet je bar 2-3 puta jeftinije spram acetilena,a ako je kako oni kazu,onda bar 5-6 ili vise, puta ispadne jeftinije otprilike ovaj tng nego acetilen.
Ubacicu i slike belt grinder-a da ne pravim vise postova,prepravljao sam ga malo ,mozda se i vidi na slikama,trebam jos da napravim veci tu plocu ispred koja sluzi kao oslonac kad se nesto brusi,ovo je premalo.Brusne trake su keramicke,trazio sam nesto da sto brze skida metal,i mislim da nema brze od ovog,cirkon je nesto sporiji po recima nekih,a duze kao traje.Mada meni je ova jedna traka izbrusila preko 20ak kg opiljaka metalnih,nzm jel mozda na pola istrosena.1 traka ta 50x1650 je bila bese +-7 eura ako se dobro secam,ali je minimalno 6 kom da se kupi.Brusilica sa nzm kakvim kamenom ne moze ni da pridje brzini koliko ovo skida/brusi metal brzo,i lakse,pa i bezbednije cak.
По чему је скупље, код нас је 1цм вара 1 еуро да бинаправио резервоар за трактор има и пар метара вара.Ali onaj od 250€ nije prohromski, tako da je ipak skuplje..