Samo da ih upalis da izgori uljeСа чим опрати бурад, унутра је било моторно уље? Треба да буду баш баш чиста, за складиштење житарица.
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da ih upalis da izgori uljeСа чим опрати бурад, унутра је било моторно уље? Треба да буду баш баш чиста, за складиштење житарица.
Au sto komplikujes jednostavne stvari,Imam ovu pumpu sa slike za pretakanje dizel goriva, uz nju idu priključci za creva označeni brojem 1. Navoj na tim priključcima je 25mm (možda za dlaku manje, merio sam davno), a predviđeni su za creva 25mm. Ali nemam takva creva. Imam creva od 3/4", za to crevo imam i nepovratni ventil sa sitom, pa sam zbog toga hteo da u pumpu uvrnem priključke označene sa brojem 2 koji su predviđeni za creva od 19mm. Te priključke imam od ranije, navoj je ako se dobro sećam 25.2mm. Međutim, ne slaže se navoj. Priključci 1 se lako potpuno uvrnu u navoj na pumpi, a ovi pod brojem 2 se uvrnu možda 2 obrtaja i tu se zaglave.
Pa sad ako neko zna neka mi kaže kako se na engleskom zovu ti priključci da pokušam da ih pronađem na aliexpressu ali za creva od 3/4".
Sledeće pitanje je da li će za tu pumpu biti problem ako se stave tanja creva od predviđenih i tako smanji protok (nemam pojma, može li da se greje zbog manjeg protoka ili da ne radi dobro...)?
Da li je toj pumpi potreban nepovratni ventil na kraju ulaznog creva?
Smeta li toj pumpi da na kraju izlaznog creva bude pištolj koji može da prekine protok, odnosno ne znam da li će napraviti prevelik pritisak ako se zatvori izlaz? (pre sam imao neku rotacionu pumpu koja nije mogla da napravi belaj ako se zatvori pištolj, ali ta nije mogla sama da povuče naftu iz bureta a ova bi trebalo da može...)
A kakva su vam iskustva sa ručnim Kzubr alatom? Bušilice, brusilice, a konkretno me zanima ručni frezer od 2100w.
Ona kineska makita sa buvljaka za 50e radila je čitavih 10 minuta pre nego je pošteno zadimila....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ima neko iskustva sa kzubr ručnim frezerom. 2100w piše na njemu, snaga znam da nije ta što piše, ali me zenima dali rad sa njim može da potraje više od 15tak minuta? Pošto je ona pijačna makita za 60e toliko izdržala.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока