Mislim da je kapro dobar izbor, za namenu to bi trebalo sam da odlucis.Има ли ко искуства са ласерима за нивелацију, шта гледати код куповине, предности и мане?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je kapro dobar izbor, za namenu to bi trebalo sam da odlucis.Има ли ко искуства са ласерима за нивелацију, шта гледати код куповине, предности и мане?
Pre par meseci bilo 13e dužni metar sa montažom.... Oluk koji hoćeš.... U boji ili cink.... Da ga sam kupiš možda je 500din metar...Nije bas vezano za alat, ali ne znam gde drugo da postavim pitanje. Zna li neko koliko se krece cena oluka sa montazom ?
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
meni laser od stubne bušelice iz lidla odradi posao za štemovanje. Svakako ne može da se poredi sa namenskim laserima ali je opet bolje od kanapa.Има ли ко искуства са ласерима за нивелацију, шта гледати код куповине, предности и мане?
Прегледао сам доста снимака, видим да је супер ствар, али ме интересују искуства из прве руке ко је дуже користио да ли је неки модел лош, која опција је обавезна и слично.
Наравно, радило се и прије ласера, али хоћу себи да олакшам и не губим вријеме на размјеравање, ако већ могу то убрзати.
12e, nisu te ucenili.Imam malo preko 80 metara oluka na kuci, na sprat je. Ma majstori ce raditi, kostala me je brdo novca od kako sam je ozidao pre 3 godine, najbolje sad na kraju da zeznem.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Ja se trenutno raspitujem za osvetljenje u hali i deluje mi da cu da postavljam one LED strele.. Relativno su jeftine a nije da mi treba neko jako osvetljenje..Da li se neko bakćao sa LED trakama kao izvorem osvetljenja za prostoriju?
LED ima taj problem da salbije baca na daljinu tako da ako je hala visoka može biti problem. Takodje postoji velika razlika kako sijaju i koliko traju.Ja se trenutno raspitujem za osvetljenje u hali i deluje mi da cu da postavljam one LED strele.. Relativno su jeftine a nije da mi treba neko jako osvetljenje..