Alati i radionice

Вид'о ја негде на Нету - глава нека "сиграчка" што ради "на суво", а капацитет такав да је практично добар само за дување гума.
Ma da video sam i ja da su sr. Onaj uspravni pogotovo. Takve glave se stavljaju na one male što su ko rezervna guma. Ovaj drugi ko da je malo bolji ali i dalje je najgori što lidl nudi. Vidim da ima po netu većih i jačih. Ovo sad što nude su najslabiji. Čujem i da se žale ljudi da crkavaju.
Ujak me pitao dal da uzima rekao sam odam NE al aj da proverim ovde. Za iste pare ima Villager mali koji verujem da je bar za klasu bolji od ovog.

Ovaj drugi ko da je malo bolji ali i dalje je najgori što lidl nudi
Кад кажеш "онај други", мислиш на овог са "опластиченом" главом и мотором?

gcp72bcdde167ca4c9d8976d25608946a7a.jpeg

Не знам шта је тачно испод све те пластике, али ако могу да извучем закључке из отварања једног "Ајнхела" исто тако добро обученог у пластику, онда је и тај заиста само за дување гума и практично ништа више.

Sve je to meni do nekle jasno, ali me muči jedna druga stvar. Komšija ima identičan generator samo je drugi dizel motor. Njegov agregat bez problema pokreće trofazni motor od 4kw, gledao očima, nije rekla kazala.
Odnosi se na poruku od kolege Sasa22, ne znam zašto nije htelo da mi citira.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Dalje odmaknem kad treba da premostim neki veci razmak , i pravim pauze malo da se hladne masa , da ne procuri . To je kad je bas veliki razmak . Dali je to pogresno ?
Koje elektrode da uzmem za varenje kasike bagera , izlomio cosak sa jednim zubom ? Bazicne neke ?

Dizanjem elektrode povecavas luk i time voltazu,tj unos toplote,tj opet lakse progoris metal ili ako radis vertikalno varenje,sve ti procuri kako kazes.Neko opste pravilo je da razmak elektrode od kupatila bude precnik same elektrode,bez obloge.Stelovanjem amperaze najbolje ces to kontrolisati.No opet neke bas velike razmake najlakse varis ako mozes ubaciti ,nzm kako se kaze na nas jezik lol ,backup plate.

Dalje odmaknem kad treba da premostim neki veci razmak , i pravim pauze malo da se hladne masa , da ne procuri . To je kad je bas veliki razmak . Dali je to pogresno ?
Koje elektrode da uzmem za varenje kasike bagera , izlomio cosak sa jednim zubom ? Bazicne neke ?

Mozes za koreni prelaz neku inox 29\9,moze i sve sa njom ali skupa je a ostatak nafilujes sa 7018...verovatno moze i sve sa 7018 ali cisto da se ne odvari zbog sile...

Nazad
Vrh