Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elektroda ti lepi jer sporo dižeš,a još ti je i velika amperaža.Lakše ti je u početku da je "pališ" kao šibicu,nego da kuckaš.Kupio sam Hugong extreme 160 16200 dinara.
Vario sam neke sitnice po dvorištu, kapije, ograde... Uspeo sam ja to da zavarim da drži, ali ne znam da varim. Prvo sam držao elektrodu na - polu i tako mi je topilo metal, šraf m12, nasvirao ja na 150 A... Onda sam prebacio elektrodu na plus pol i vario neke cevi. Uglavnom je problem da ne mogu da odredim odgovarajuću struju, ili mi se elektroda lepi i zagaravi metal ili istopi metal ako je prejaka struja.
Вид'о ја негде на Нету - глава нека "сиграчка" што ради "на суво", а капацитет такав да је практично добар само за дување гума.Da li je kupavao neko komresore u lidl? Kakv je onaj uspravni? Ne vidim od plastike kakvu glavu ima.
Имаш лепе филмове за обуку на "Јутјубу":Za cas bi to covek savladao kraj nekog iskusnog ako iole ima smisla za to.