Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ti radiš sa svim tim alatom da mi je znati? Verujem da 90% nikad ne ulazi u praktičnu primenu. Ima reč na engleskom "hoarding" koja kad se prevede gubi smisao. Bez da te vredjam i da smatram da totalno spadaš u pomenutu kategoriju, ali mislim da preteruješ.MNOGO.
Ne radim ništa .Da li ti imaš neki hobi ?Šta ti radiš sa svim tim alatom da mi je znati? Verujem da 90% nikad ne ulazi u praktičnu primenu. Ima reč na engleskom "hoarding" koja kad se prevede gubi smisao. Bez da te vredjam i da smatram da totalno spadaš u pomenutu kategoriju, ali mislim da preteruješ.
Jel se ispijanje piva ispred radnje račun u hobi?Ne radim ništa .Da li ti imaš neki hobi ?
Imam i previše godina. A moje poruka mozda proizlazi i iz ljubomore kada vidim koliko alata čovek ima. I dalje stojim iza toga da većina toga neće naći praktičnu primenu (koliko god mrznje dobio ovde). Ali sa druge strane čoveku je to hobi (Čak mislim da smo disikutovali o tome ranije) tako da OK. Meni ne smeta ni najmanje. Mnogo bolje nego da se drogira, kocka ili ko ja pije više nego što bi trebalo.Čovek voli alat, voli kad ima sve potrebno da uradi bilo koji posao. Alat nikako ne može da bude višak, možeš samo da imaš manjak alata
Mene više zanima koliko ti godina imaš, iskreno
Jel primećuješ neki očigledan nedostatk? Šta je ta crna prašina? Ako je ugljenična moguće da i ona pravi spoj.