MOMOSARIC
Član
Sta bi ja radio zimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako i jesteSta bi ja radio zimi
Mozda ako je stariji da su manzete u novijima je to sve radjeno drugacije.A drugo zanima me sta je unutra ?
U tv znam da nisu mali ljudi , nepitaj kako
Uzmi cijev da klipnjača može proći kroz nju. Jedan kraj nek upre u cilindar a klipnjaču veži za navojnu šipku dovoljno je m12. Staviš podloške i razvlačiš lagano kao radapcigerom.Hidr cilindar na bageru , od daske propusta ,ne curi ali popusta . Skonto sam koji je , skino ,odvrnuo one inbuse , i sta sad ? Neda se rasturiti. Ako ga povezem ponovo i dam komandu da se rasturi izaci ce dosta ulja . Mislio cak da ga privezem za nesto, i traktorom povucem ,ispod najlon postavim?
Nema nikakav zarez da probam sjekacem
Jel to gledaš preko aplikacije ili na sajtu?Од четвртка буде...
Успут, ово ваше писаније ме је подсетило да проверим "Лидлов" лифлет за наредну недељу - тамо има неколико комада алата из те "црне" серије "Парксајд Перформанс" аку-алата: шрафилица, та поменута ударна шрафилица, брусилица, пикамер, ренде, лисичарка, убодна и додатно пуњачи и батерије за ту "црну" серију, па ети прилике да за Нову Годину изненадите лепше половине са неким њима корисним комадом алата.