Seljače, stavi slike da malo pogledamo tu tvoju kombinirku.
Eh da je kombinira,stavljao sam sliku ovde prvo je bio Atlas 360,uzet super povoljno i delovao je dobro,ali je u medjuvremenu otišao hidromotor,rezervni ni za lek i nov i polovan.Remont niko neće da neku pristojnu garanciju.A trebao je da udje u veći posao oko telefonije (što se jelte izjalovio).
Onda uzet PC35,ali je motor Yanmar 35ks,pošto je Atlas još preko bio prepravljen na euro kačenje onda su i kašike od njega ostale pa je PC35 uzet jeftinije tj bez kašika.Atlas otišao za kikiriki i ako je ispravan,može da radi ali je užasno spor zbog lošeg hidromotora.
PC35 uzet kod nas,evo slika kad je kupljen
https://ibb.co/DYsTVBS
Atlas i PC35 nebo i zemlja što se tiče brzine u radu,čak i dok je bio dobar hidromotor.Sad za vikend treba da ode na pranje,pa da vidimo šta dalje,javlja se potreba da se uzme nešto jače i veće,ali skupo izlazi
ML je još tu i ima posla,ali ne može se na dve strane,za ML uleti poznanik kad je ne stižem,a sve manje stižemo jer se izjalovio i kamiončič,pa ML i dalje vuče bagerče.Lakše su pare na bagerčetu nego na ML-u muka mi više od granica i obilaska po nacionalima,a radnika bez 1000€ ne možeš da nadješ,a da možeš opušteno da ga pošalješ.Onda dve ture vozi džabe za tu platu,pa zatreba za bagerče,pa prebacuj turu drugima za % i tako u krug.
A radionicu tek treba da završavam,rastrgao sam instalacije evo već 3 meseca kako se stigne tako se radi.
Tako da ponovim,eh da je kombinirka bio bi gazda