Alati i radionice

Ovo je komplet FRA Cacak. Na kutiji kad se zatvori to pise a i na svakoj ureznici/nareznici. Kutija je ogromna. Mislim oko 80cm siroka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova sto sam ja naso isto bila ogromna. Valjda bese imala ureznice i nareznice od M10 do M20. Neki natpisi su bili nekad, ali to nista nije bilo citljivo i odustanem od kupovine.

Pao pazar kupljen Kzubr obicni kompresor od 50l za 155e sa polustom kao starom kupcu.
И мени би требао један такав.Има два модела црвена боца пише црним ћириличним словима зубр,и црна боца са наранџастим латиничним kzubr,који си ти узео

Poslednja izmena:
Taj je duvao gume na hitlerovim dajcevima :haha: :haha:
Letos smo farbali kamion sa kompresorom iz 60 i neke. Isto nemacka proizvodnja. Glave nisu dirane sigurno 20 godina ali je boca zamenjena pre par godina. Koliko tiho komprsor radi i kako fino druka vazduh... Mislim da tim strojevima uz zamenu ulja i ciscenje filtera nema smrti.

Jel ima neko womax kompresor? Oko 60000 din je od 100 l, dva klipa..
Ili sta gledati od tih hobi kompresora do 500-600e?

Na gude v kompresoru crklo centrifugalno kvacilo na motoru,tj ona plastika pod oprugama je pukla...postoji lli mogucnost to negde kupiti/naruciti?

Ne znam...bas procitao negde i naravno ispada istina - `mana` kod dosta premium proizvodjaca tipa Fronius,Miller,Lincoln Electric itd... je sto nemaju aparate namenjene\u cenovnom rangu za prosecnog hobi korisnika.Pre nego sto se cuje cifra verovatno treba slatko i casa vode da bude pri ruci:)

Pogledacu sutra .Drugu majstoru nudio neki lik za 200e , a on meni jer njemu netreba . Ima vise aparata na elektrodu . Probao ga , kaze sila .
Jedino ako posumnjam da je kraden onda necu.

Dali moze da se nabave gotove cahure,piksne metalne sa unutrasnjom dim od 58.2 do 58.5mm , ili neki lezaji sa unutrasnjom dim tom ,ili ako nista onda 58mm?

Nazad
Vrh