Alati i radionice

Radnog veka?,Mora i oni od neceg da zive:) salim se malo ali ako zavrsava te neke sitnice mozda i nije los.

Meni se ne svidja taj princip rada, da kazem taj sistem na "suvo".
Tesko da tu bude nekog radnog veka...
Bude ako je kvalitetno, pogotovo ovi bešumni imaju mali hod klipa za razliku od običnih bezuljnih. Drgačiji je sistem, ima mislim teflonsku kariku koja može vremenom da se istrošo, ali ako je kvalitno ne bi trebalo da im je vek mnogo kraći od običnih komresora sa uljem i metalnim karikama. A ako jeste jeftin je serfis, samo se zamene te teflonske karike.
Jedino što ne znam kako bi se ponašali ako su potrebno da ostvare veći pritisak vazduha.

Koliko vidim svi su uradjeni po istom dizajnu. I manje više iste su veličine glava. Jedno na veće boce stave veći broj glava.

Zorge taj tvoj je činimi se odduvao svoje. Sreća u garanciju.

Ovaj bezuljni gura nekih 30 godina bez većih problema. Jedini kvar su bili gumeni nosači motora koji su popucali od starosti pa sam improvizovao sa univerzalnim.
23bc1daf3672c29287b0f0e85561aea6.jpg

Онај који црта линију 360 степени укруг? Такав није, али јесу били неки који цртају хоризонталу и вертикалу, а неки базни модел је био доста повоље цене.

Jel to onaj vertikalni kao bojler ?
Meni treba da duva gume na zmajevci 4 bara i izduva filtere traktora. Mooozda da grubo okrecim neku masinu tipa spartac i slicno
Kupis villager-a 50l od 130e sa 3god garancije i ne mislis, takav je kod mene i skroz dobro se pokazao. Treca godina i radi bez greske, trebao bih mu sada promijeniti ulje. Jedini mu je problem izduvavanje kombajna, nema dovoljan protok da isprati pistolj za izduvavanje. Ali sa pauzama se izduva, a sto se tice duvanja guma, pneumatskog pistlja i farbanja tu nema greske. Mnogi su ovde govorili da takav mali kompresor ne moze ispratiti pistolj za farbanje, ali meni se tokom farbanja nekad i ugasi! Kad kupis kompresor jedino nemoj uzimati gotova crijeva, ocajna su vecinom. Kupis crijevo za plin i mesingane spojnice, neunistivo crijevo bude. U zavisnosti sta koristis uzmes precnik crijeva, pneumatski odvijaci zahtjeva 9-11mm za najbolju snagu. Pistolj za farbanje takodje malo kvalitetniji, neki jefitni kineski je trosio zrak kao lud i dosta lose nanosio farbu. Kupio sam malo skuplji i vidi se razlika. Ako te jos sta zanima pitaj!

Te sam i gledao oni su sad oko 200e, oni Kzubr nemaju garanciju nikakvu.
Realno meni je svejedno za par paljenja godisnje gledam samo za slicne novce nude i jedne i druge pa da za par evra sparanja ne kupim nesto bas losije.

Столитарских "Вомакса" са уобичајеним компресором пролетос беше (било продаваца који су их продавали) за 32 и нешто ситно 'иљада.

Jel ima predstavu neko kad bi se pojavila u lidlu?
535f5c84bea0bc2d362b3c8d5ec80223.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nemas ideju kad se mogu pojaviti opet?

Јок. Гледам када су је појављивали раније, па као рачунам да ће бити по принципу "следеће године у ово време". Видиш и сам из овога што сам ти написао да ни тај принцип није правило.

Skapirao sam to, nego sam pomislio da mozda postoji neki modul po kom ides... hvala ti u svakom slucaju.

Nazad
Vrh