mirko67
Član
Избор је велки, с цене још веће. Нема ништа испод 100€, једна батерија и пуњач.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzimao one od inoxa , ima na pakovanju jelena , za sjecenje mesa, duza je od ovih sto se mogu kupiti za drvo, zeljezo ili aluminijum.Stigla mi je Parkside lisicarka na kabal. Koji list testere I koja dužina je optimalna za kosti i meso. Da se rasece svinjce na 2 dela.
Sitni zubi , zamazivace i farba ce otpadati po kostima.Ja sam ovu uzeo,sa sitnim zubima kao na bonseku.Sutra isprobavam pa cu videti dal valjda.
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Imaš Bosch za led od nerđajućeg čelika odlična je svinjkolj oko 1000din je.Stigla mi je Parkside lisicarka na kabal. Koji list testere I koja dužina je optimalna za kosti i meso. Da se rasece svinjce na 2 dela.
Da , ima odredjeno po colu koliko zuba imaju za meso i kosti takodje smrznuto meso. A od inoxsa da ne oksidiraju.Znaci poenta je krupniji zubici? I da je od inoxa?
Ovako nesto , 3 zuba po incu , 300mm duzine , oznaka je za tu ( bahco 3844-300-3-MEAT-1P ) ili nesto od drugog proizvodjacaZnaci poenta je krupniji zubici? I da je od inoxa?
Балон, резервоар... Јебаји га - има већ неколико година сам усвојио да је то што садржи ваздух под притиском рисивер.Čekaj зорге, ti rezervoar vabiš receiver?