nebojsa100
Član
Nista Milwauke laksi nije, verujte mi na rec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako hoces po ps-u, imas da kupis navoj za zavarivanje http://www.ventil.rs/HIDRAULIČNE-KOMPONENTE/Navoj-za-zavarivanje , samo vidi koji ti odgovara, i navaris u produzetku na ovaj... da pokusas da kratis ovaj moras masinski da bi bilo ravno, da ne pusta ulje posle.... pre bilo kakvog zavarivanja ocedi ulje iz klipa, i gledaj da dobro zavaris, da ne ostane neka porica negde, jer kada se napuni uljem i vidis posle da pusta, tu varenja nema, ima da pali ulje i nikako neces moci da ga okrpis varom da ne pusta, ima da bije plamen samo....Oblaznuo mi se unutrašnji navoj na hidrauličnom klipu tanjirače dok sam menjao crevo. Da li hidrauličari rade ove vrste popravki?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Posle par dana deluje kao da ima desetMeni je milvoki delovao kao da ima 5 kila.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
https://www.amazon.de/Unterlegschei...MuODUifQ==&sprefix=hydraulik+,aps,199&sr=8-26 Ako imas nekog u EU pa nek ti posalju.Pa nije mi mnogo hitno. Pumpa servisirana,zamenjena creva i holenderi, traktor radi odlično,ali nervira me što kaplje.Mogao bih se snaći za 3-4 kom. koliko mi je sad potrebno. Uzeo bih više za rezervu,a to preko alija (iskreno) ne znam da poručujem.
Po radnjama gde sam gledao,pa to nije ni za šta. Tanko,nikakvo,jadno. Zato sam mislio da kupim negde po preporuci, pa da mi pošalju.
Ne zateže se ni čep toliko da ulubi karter,pa eto gaBakarne podloške se nikada ne 'poduplavaju' jedna na drugu.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Pijace,vašari .Ima i na KP.Gde nabavljas te konusne burgije? Fali mi par komada
Ja sam Razmišljao dugo o tome, Naravno na razmišljanju se ostalo , ali gledajući gomilu snimaka i ideja izdvojio sam nešto kao po meni najbolje, a ne preterano komplikovano za izradu.Neka ideja za lepo postolje za stonu brusilicu...