Alati i radionice

Ja ne bih uzimao taj crni. Za te pare bolje da se doda malo pa da se uzme nešto ozbiljnije. Parkside crni ima 4kg. (skoro duplo više od milvokia koji je na testu jači) . To je previše da bi mogao da se koristi jednom rukom bez da te ista ne zaboli vrlo brzo.

Ja sam kupio ovakav pre godinu dana. Za sad ubija kako radi. Koristim ga maximalno koliko mogu. Tanjiracu otkosim i zakosim za 2 min.sa njim.
Valjda se nece kvariti.
Planiram da uzmem i Milwauke aku mazalicu, bez baterije i punjaca,posto mogu da koristim ovu sa odvijaca.

Deset dana vec razmisljam da odem do Pazove da uzmem i sve danas sutra danas sutra.
Pisao sam vec da kod drugara radi jedan jos i one prve akcije kad se lidl tek otvorio, nije naravno glavni pistolj u radionici ali daleko od toga da nije uposljen i radi bez greske i dan danas kao i prvog dana.
Kupi ga Nebojsa, ne razmisljaj. To je nikakva para, a verujem da bi svima bilo zanimljivo da cuju tvoje utiske i da vidimo koliko ce da potraje.

Ja ne bih uzimao taj crni. Za te pare bolje da se doda malo pa da se uzme nešto ozbiljnije. Parkside crni ima 4kg. (skoro duplo više od milvokia koji je na testu jači) . To je previše da bi mogao da se koristi jednom rukom bez da te ista ne zaboli vrlo brzo.
Jeste tezak je taj crni, ja ga imam, i ogroman je, ali nije duplo laksi milvoki, mislim da je oko pola kilograma samo laksi, sto nije nesto mnogo. Tacnije oko 3,3 kg je Milvoki a 3.8 kg Parkside crni. A cena je x3

Kupi ga Nebojsa, ne razmisljaj. To je nikakva para, a verujem da bi svima bilo zanimljivo da cuju tvoje utiske i da vidimo koliko ce da potraje.
Kao sto sam vec napisao imam ja volju njega da kupim al jednostavno nemam kad, ujutru oko pola sedam krecem na teren a ne vracam se pre sedam uvece, prosto nema vremena.

Jeste tezak je taj crni, ja ga imam, i ogroman je, ali nije duplo laksi milvoki, mislim da je oko pola kilograma samo laksi, sto nije nesto mnogo. Tacnije oko 3,3 kg je Milvoki a 3.8 kg Parkside crni. A cena je x3
Taj crni nisam koristio nikad al za Milvokija mogu da garantujem da posle par dana rada sa njim uvece se setis svakog udarca njegovog cim probas da pomeris ruku.

Ja sam crni uzeo proletos iz Nemačke preko drugara. Povremeno ga koristim kad mi zatreba jača snaga, a mogu da zamislim da moram ceo dan da se rvam sa njim

Taj crni nisam koristio nikad al za Milvokija mogu da garantujem da posle par dana rada sa njim uvece se setis svakog udarca njegovog cim probas da pomeris ruku.
E sa ovim crnim ne bi ni probao da je pomeraš :)
Greška, gledao sam težinu bez baterije. (Mada ima ovaj manji Milw koji se na testu pokazuje isto ko crni Park a skoro je duplo lakši) Inače nisam za kupovinu MlLFakia. Ako ste u americi onda da ... ovako, nikako. Gledam cene, u US i kod nas... ne može da se poredi. Ipak ne podržavam ni kopivinu crnog Parkside, Mislim da za sličnu cenu može da se uzme nešto bolje. Sa druge strane svakom bih savetovao da kupi zeleni, za ljude koji ne koriste to svakodnevno i kojima nije potrebno da "lomi muda". :) Samo sam direktno preveo sa amerikanskog. Oni za te jake odvijače kažu da su "Nut Breaker". :)

Чему ово служи?
c0cd12efaf5f72a8c2f69f18b3261dce.jpg
30320488783fba8852c117f78bc469fa.jpg
7a7dbf5347884be11e52ea1d80748063.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Oblaznuo mi se unutrašnji navoj na hidrauličnom klipu tanjirače dok sam menjao crevo. Da li hidrauličari rade ove vrste popravki?
ae0d36b651e42f74537bdade78612edd.jpg

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Moglo bi se odrezati par mm odozgo ovog dela da bi se doslo do zdravog navoja.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh