mirosti
Član
Ja sam gledao milvokija i ne čini mi se ništa lakši, čak bih rekao da je i teži.
A to da je duplo jači, takođe se nebih opkladio
A to da je duplo jači, takođe se nebih opkladio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih pa tebi kaže da može da radi,pa ako se upecaš.A on uredno trebuje zamenski deo koji "ugradi",a ostane za privatne popravkeNa oba Milvokija je crkla elektronika, trenutno su na servisu.
Prekljuce sam imao malo "zustriju diskusiju" sa majstorom koji radi u Eltecu kao serviser.
Ajde onaj prvi nije kupljen kod njih i naravno ne priznaje se Garancija a zamena elektronike je 35000,necu da je menjam jer nije isplativo.
Al na drugom odvijacu je isto crkla elektronika i majstor mrtav ladan pokusa da mi objasni da taj pistolj nije u kvaru jer on moze normalno da odvija na 3 brzini, da uopste nemam potrebu da popravljam kad on tako moze da radi.
Rec po rec rec po rec dodjemo do toga da JA moram da zamenim elektorniku, jedno pola sata smo se objasnjavali dok me nije iznervirao pa kad sam malo ton promenio onda gle cuda uradice sve naravno o njihovom trosku bez problema samo ako nije problem da sacekam par dana jer nemaju deo na stanju.
Svi love u motnom i svi bi da te zajebu, nema postenja vise za lek.
Ostali u firmu su bili korektni stvarno niko nije pravio nikakav problem sem pametnog majstora.
Al opet nisam mogao da odolim, morao sam da kupim nesto kad sam vec bio tamo.
![]()
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ma sve je to nazalos normalno kod nas.Ih pa tebi kaže da može da radi,pa ako se upecaš.A on uredno trebuje zamenski deo koji "ugradi",a ostane za privatne popravke![]()
Ma kakva elektonika, levo jaje bih dao da je na tom gde ne radi četvrta u jednom smeru u pitanju kvar o keme sam pisao. Koriste taj izgovor pošto je elektronika očigledno najskuplji zamenski deo kako bi te naterali da odustaneš...Na oba Milvokija je crkla elektronika, trenutno su na servisu.
Prekljuce sam imao malo "zustriju diskusiju" sa majstorom koji radi u Eltecu kao serviser.
Ajde onaj prvi nije kupljen kod njih i naravno ne priznaje se Garancija a zamena elektronike je 35000,necu da je menjam jer nije isplativo.
Al na drugom odvijacu je isto crkla elektronika i majstor mrtav ladan pokusa da mi objasni da taj pistolj nije u kvaru jer on moze normalno da odvija na 3 brzini, da uopste nemam potrebu da popravljam kad on tako moze da radi.
Rec po rec rec po rec dodjemo do toga da JA moram da zamenim elektorniku, jedno pola sata smo se objasnjavali dok me nije iznervirao pa kad sam malo ton promenio onda gle cuda uradice sve naravno o njihovom trosku bez problema samo ako nije problem da sacekam par dana jer nemaju deo na stanju.
Svi love u motnom i svi bi da te zajebu, nema postenja vise za lek.
Ostali u firmu su bili korektni stvarno niko nije pravio nikakav problem sem pametnog majstora.
Al opet nisam mogao da odolim, morao sam da kupim nesto kad sam vec bio tamo.
![]()
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ne mogu da tvrdim nista, ni dal jeste elektronika ili nije al znam da pistolj ima jos dve ipo godine garanciju, fizicki nije ostecen, nije slomljen tako da me kvar ne zanima a ni cena popravke.Ma kakva elektonika, levo jaje bih dao da je na tom gde ne radi četvrta u jednom smeru u pitanju kvar o keme sam pisao. Koriste taj izgovor pošto je elektronika očigledno najskuplji zamenski deo kako bi te naterali da odustaneš...
A koja je cena za ove vece na komad?@Tomislav n bez neki dinar 10000,u pakovanju su 10,11,12,13,14,17,19,21,22,24.
Garantuju da su dobre, a videcemo za koji dan, ovako deluju dobro.
Eeeee morao bih pogledati na fakturi, uzeto je sve u kompletu pa nisam bas ni popamtio cene.A koja je cena za ove vece na komad?
Razglavio sam one sa najlona jako brzo a ne koriste se nešto puno pa bih uzeo kvalitetnije.
A koja je cena za ove vece na komad?
Razglavio sam one sa najlona jako brzo a ne koriste se nešto puno pa bih uzeo kvalitetnije.
Dewalt kopija kao sto i sam znas vjerovatno. Ono sto ti ja mogu reci jeste da ti u te baterije idu dosta jeftine celije, koje ne mogu izdrzati godine kao neke jace marke.Ima li neko ovakvu testericu ? Kako radi?Koje testerice koriste?![]()
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока