NIsu lose Tecmen,ali licno ne bih ni jednu ni drugu uzeo.Pa desetak hiljada potrosis u supermarket kad ides ,a maska je nesto sto kupis jednom,i ako je cuvas ,mora trajati godinama,ako je kvalitetna.Stoga ja licno bi pre gledao Optrel,Esab i slicne po bar 25-30k din,nego ovako nesto.Ako je novac problem,kupi bolje obicnu masku ,a naglavnu kao ove,oci ce ti biti zahvalne posle duzeg vremena.A opet,tvoja je odluka naravno,a sigurno sve maske ispod 10ak dinara su smece prve klase koje bih ja licno zabranio da se uopste prodaju.
Sto se tice mazalice gore,i ja bih pre kupio obicnu onu narandzastu za stotinak eura nego to na slici.Inace nisam jos kupio tu pneumatsku,sad vec je u opciji i nesto ovakvog tipa kao na slici,no jeftinije,jer ovo ,zvao sam za cenu,kosta ako se secam oko 500+ eura,no thanks
.Jer najjeftinije je mast kad uzmes na bure,40-50 kg ,i ko moze,na vise 100+kg,i onda sto da svu mast prebacujem iz bureta u drugo bure mazalice kad mogu samo u postojece bure sa mascu da ubacim ovakvu mazalicu i mir,nema liftiranja vazduha i kontaminacije prljavstinom i slicno....Ako nadjem nesto do 200-250 eur novo,uzeo bih,ako ne uzecu tu obicnu kinesku narandzastu za 80-100 eur da ne komplikujem previse.
https://agropartner.co.rs/proizvod/pneumatska-mazalica-za-podmazivanje-montaza-na-burad-12-200kg/