Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoću. Ovih dana će ga verovatno isprobati,pa javljamImam gardenin, radi odlično. Javi kako radi ovaj iz linde.
Оно плаво? Да, рекао бих да је добро. И даље им је у рафу (видео га данас у продавници на панчевачком Котежу), ал' је унутрашни пречник 6,3 мм или нешто слично.Bilo je mislim 1000 din 10 m solidan protok (8mm).
Ako imas mirne ruke treba rastaviti polako i osmrirglati kontakte vjerovatno. Jesi li ispitao multimetrom pa znas da je 100% prekidac ili nagadjas? Mozda je ustvari do elektronike..Ima li negde kod nas da se nađu prekidači za aku šrafilice, i da li je to uopšte isplativo raditi? Imam jednu aku bušilicu koja je prestala sa radom, ako mnogo puta stisnem prekidač možda ponekad zavrti motor ali jedva (polako), dok led za osvetljenje mesta bušenja radi redovno. Bušilica je sa BL motorom i problem je u prekidaču, rasklapao sam ga da ga naprskam WD-om ali je samo delimično pomoglo...