Sta ide u paketu,baterija,punjac... ?
Kumu sam lane kupio busilicu sa 2 baterije,punjac i pun kofer alata za cca 50e.
Kumu sam lane kupio busilicu sa 2 baterije,punjac i pun kofer alata za cca 50e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da jako davno na faksu nam je to pokazivano , stipaljka(sensor koji radi na principu deformacije kristala proizvodi napon , ako me sjecanje jos sluzi) se stavi na cijev visokog pritiska i gleda se na osciloskopu , onda su jos postojali vecinom sa katodnom cijevi i bez memorije , jedan kanal pokazuje trenutak prolaska zamasnjaka a drugi kanal krivulju ubrizgavanja goriva, po krivulji se vidi samo da li pravilno radi , pritisak mislim da onda nije bilo moguce izvana da se odredi , to je bilo onda.Ne znam gde bi bilo primerenije postaviti ovo pitanje, računam da ovu temu prate tehnički upućeniji ljudi.
Dakle, postoji li teoretski način da se preko cevi boš pumpe (obična mehanička boš pumpa) detektuje trenutak ubrizgavanja? Kad element u boš pumpi nabije pritisak u cevi do dizne (koji onda otvara diznu i izvrši se ubrizgavanje u cilindar, a pritisak onda padne na neki manji nivo) - da li se skok tog pritiska u cevi može na neki način detektovati sa spoljne strane te cevi? Npr. da se detektuje vibracija na cevi ukoliko ona uopšte postoji...