Ja sam pre sad skoro 4 god uzeo Villager brusilicu test model bila na sajmu za 2300din po principu nek traje godinu dana.Evo već 4 god se ne štedi,samo se četkice menjaju.
Uglavnom je venčana sa lepezom i šmirgla sve i svašta.Kad sam radio neki letn živi
šmirgrala stubove i rogove i mislio sam to joj je kraj,samo je očistio nove četkice i udri ponovo.Padala sa 3m i nije mi žao da joj dušu vadim te 2300 je odavno opravdala.Isto i tako njihova bušilica 5 dana samo mešala lepak,mislio sam da neće da izdrži kad eno je još radi,a plaćena 3000.
Ja sam ipak uvek za te jeftine mogu da traju,a i ne moraju,al ih zato kupiš za kirkiri i nije ti žao.Za cenu jedne kvalitetne kupiš 4 i ne štediš niti se štrecaš kad ispusti dušu.
Isto tako black and decker El testera,imala da se seče stara bagremova gradja svi štede motorke pa i ja,e onda ona na akciji u rodi oko 120€ i udri,isekla gradje i gradje obarao i stabla gde svi rekli ma nema šanse to bez jake motorke.I da crkne nije mi žao zaradila je bar 5 novih do sada.Dva lanca i nema stajanja.Kod komšije radili neki neku halu 30*15 kad rezali gradnju te im presisala motorka,pa nije dobar lanac i tu je odradila posao.Jedino što mora da se vuče kabal za njom,ali za te pare radi kao da je plaćena 1200€ a ne 120.