Alati i radionice

Ima li razike u kvalitetu patrona za pistolj na topli lepak ili je sve isto?
I do patrona do pistolja! Neki kineski pistolji slabo griju pa ne ugriju patrone koliko treba i ne zalijepi se dobro. Ove patrone koje nisu pod necijim imenom kao wurth-ove su ti lutrija, kako potrefis. Rekao bih da su zute patrone puno bolje lijepile od ovih providnih, njih je skoro ne moguce naci. To su krivi nasi uvoznici pa i mi jer svako trci ka jeftinijem, ali koliko para toliko muzike. Prije sam topli lijepak svugdje koristio, a sada pistolja nisam upalio koju godinu. Jedino je dobro kada treba nesto da se izlije i grune veca kolicina ljepila da se nesto izlije.

Vidi, meni ovaj kineski dobro sluzi. Kostao je 250din. Ugreje lepak do tecne faze. U vecini slucajeva ga i sam ugasim da ne bi brljavio mnogo. E sad. Patrone. Njih sam kupovao po raznim radnjama a imam i neke kineske dugacke. Nekad zalepi bas bas a nekad bas i ne iako se trudim da povrsine ocistim nitrom. Mislio sam da imaju neke oznake pa da mogu da razlikujem

Vidi, meni ovaj kineski dobro sluzi. Kostao je 250din. Ugreje lepak do tecne faze. U vecini slucajeva ga i sam ugasim da ne bi brljavio mnogo. E sad. Patrone. Njih sam kupovao po raznim radnjama a imam i neke kineske dugacke. Nekad zalepi bas bas a nekad bas i ne iako se trudim da povrsine ocistim nitrom. Mislio sam da imaju neke oznake pa da mogu da razlikujem
Nele,ne drzi me za rec ali mislim da bi trebalo da ima razlike,neki trpe vecu temperaturu,neki vecu debljinu nanosa,neki su fleksibilni a neki kruti itd,imaju verovatno neke oznake vrsta odredjene plastike. Bison-ove sam nasao za elektroinstalaciju za auto na preporuku prijatelja kad mi je pacov ogulio zice,odradio je bogovski posao,probao sam ga posle na jednoj igracki kod sestrinog klinca ali nije hteo da prijanja na tu plastiku,ohladi se i otpadne.

Mislim da svi misle da se tako zove...
Svi ugriju da bude tecan, ali imas pistolja iz kojih se lijepak dimi bukvalno. Imao sam nekog kineza iz kojeg je lijepilo jedva izlazilo i bilo je poput silikona, kao neka gusta masa srednje topla. Sada imam bosch kopiju i zadovoljan sam.
Oznaka nema, sta pise na kutiji to ti je to. Sad ko ima para i vremena najbolje otici po prodavnicama i uzimati "brendirane" patrone, znaci patrone koje nece nestati sa zemaljske kugle kada ih taj vlasnik marketa prestane narucivati. Znaci tipa wurth, bison itd.. I vidjeti za koje su sta i kako se ponasaju. Mada kao sto sam rekao ja ih skoro i ne koristim, koristim gdje treba nesto da se izlije i drzi sve na okupu. Jer vise ne mogu naci kvalitetne patrone i da se uzdam u njih.

Какав лом. Материјал 5 цм или дебљи.
e2ca389dfaf4b9f95cffa12e47f7efd5.jpg
0883b21d2f29d9ff54c5afda40d901c8.jpg
7508bd089603705a2cdc6c4c27d414df.jpg
7ab8151ad704d10d8e3e89257768d1f0.jpg
66d5e0b8ca357d6d20487ac9bd0100a1.jpg

Mozda je to bila alternativa, u narodu poznatije kao privremeno resenje a jako moguce da ostane i trajno

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Једино решење замена комплетног предњег дела. Вариоц је мајстор свог заната, нисам све сликао био сам у пролазу.

Ja obično gore isheftam pa skinem BANANE i polivam
A vidim da čika ima dobar aparat taj pošalje 5 zavarivača u penziju!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Xd ne treba nikakva zamena,sve se moze zavariti,elektrode za zljebljenje ili sa autogenim da se razbusi skroz i napravi V sav ,onda polako korenski var 6010 valjda i dalje 7018,posle jos ojacanje nekakvom plocevinom,mora drzati.
Kako ga je tu slomio .....

Juce mi bas iskoci neko obavestenje za takvu brusilicu samo sa natpisom HITACHI, da je na akciji, dosta je povoljna. Trenutno su velika i mala na akciji 12500, a bile do pre neki dan 12000.

Nazad
Vrh