Alati i radionice

Imenjače, što toliko odvrćeš, poješće se šarafi pa šta ćeš onda.
Menjao tockove za kamionske. Pa imao reklamaciju. Pa vracaj na obične, pa kada su dosli drugi kamionski opet njih montiraj. Pa sredjivao kočnice na loznici. Celu jesene oko točkova.
Ne znam jel neko možda ima recenziju ili iskustvo kakav je parkside u odnosu na kzubr, trajnost i jacina. Cena je tu negde oko 11000

Zna li neko gde ima da se kupi ovakav paletar?
5c7b8bce1ecbada8d1d9d1e740271548.jpg
c78f8017d8ec055e878eb52a409f05e8.jpg

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk

Menjao tockove za kamionske. Pa imao reklamaciju. Pa vracaj na obične, pa kada su dosli drugi kamionski opet njih montiraj. Pa sredjivao kočnice na loznici. Celu jesene oko točkova.
Ne znam jel neko možda ima recenziju ili iskustvo kakav je parkside u odnosu na kzubr, trajnost i jacina. Cena je tu negde oko 11000
Ne znam kakv je Kzubr ali Parkside me pozitivno iznenadio. Drugar u auto servisu svakodnevno koristi taj Parkside pa bezmalo 2 godine. Ni baterije nisu menjali. Za automobile i kombi program skroz ok.
E za teretni i poljoprivredni program pozeljno je nesto profi i sa dosta vise Nm. MOze i ovaj al moraju prethodno srafovi da se popuste. Milwaukee je ZVER sto se snage tice.

Ne znam kakv je Kzubr ali Parkside me pozitivno iznenadio. Drugar u auto servisu svakodnevno koristi taj Parkside pa bezmalo 2 godine. Ni baterije nisu menjali. Za automobile i kombi program skroz ok.
E za teretni i poljoprivredni program pozeljno je nesto profi i sa dosta vise Nm. MOze i ovaj al moraju prethodno srafovi da se popuste. Milwaukee je ZVER sto se snage tice.
Dovoljno mi je to da se popuste srafovi. Ne tražim ja zver, ali ni penkalo da samo sa njim mogu menjati lanac na biciklu i bateriju na satu.

@RatkoPa Kucaj na KP rucni paletar i imas nekoliko tih makazastih ,novo ,polovno.Ja prosle godine uzeo jedan,mnogo korisniji nego obican paletar,dize oko metar u visinu.

Na poljo mašinama kući uvek prvo popustim ključem, kad stežem samo proverim i u 90 posto slučajeva ne treba dotezati... Sa Parkside odvijačem sam samo jednom na zmajevki i odvrtao, jer je gumi defekt bio na magistralnom puti inđija-ruma, pa smo brzinski odradili pit stop da nas neki kamion ne bi pokupio... Voze svi ko nenormalni, uplašio sam se nekog karambol, i tu je Parkside zaslužio svoje visoko mesto u mojoj kolekciji alata... Da naravno da postoje puno bolji, ali ne za te novce...

Aku brusilica isto me oduševila, osim što bukvalno jede bateriju... Kamion zaglavljen kraj puta, ja treba da ga pošlepao al nemam za čega da zakačim lanac, poneo neko parče čelika bem li ga šta je, poneo brusilicu, i na licu mesta za par minuta napravio šta mi treba, i izvukao kamion... Šta mi tu vredi dobra metabo brusilica kad nemam struju blizu, i ko bi 5 puta trčao tamo vamo...

Pošto mi je rikno adapter punjača neke enhelove šrafilice 0d14 V spoio sam bateriju sa obišnim punjačem za akumulatore i uspešno je napunio.

Drugari jel ima neko demon duvač za lišće?
Treba mi za izduvavati mašine
A gledam 85e
Isto posmatram aku INGCO DUVAČ 6500kinti a punjač i baterije imam od odvijača nego me brine jačina duvanja???
I da pohvalim INGCO odvijač ubijali smo ga i radi!!!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Jel zna neko sem Hi-Gum Zr, ko jos prodaje O ringere ,sem da nisu neke velike kolicine potrebne naruciti,na netu nasao jednu firmu ali minimalno 20-30 komada po dimenziji ,koji ce mi toliko ....U ovim setovima po netu nema tih dimenzija koje meni trebaju.

Nazad
Vrh