Alati i radionice

Ja sam prestao ici, dzabe potrosim vrijeme. Sav polovni alat je iste cijene kao sto cu ga naci i na oglasima, plus taj na oglasima mogu doci fino probati bez da me neko cuska. Aku alat ako je ocuvan je u koferima i cijena mu je malo niza od novog (tako i elektricni), a ovi sto imaju normalne cijene kao da su bili na testovima izdrzljivosti (vjerovatno su ih na kilo kupili). Izudarani, spaljeni itd..
I te pijace polako raspadaju, svako ko je malo jaci ima kod kuce "prodavnicu" i tu dodjes da isprobas. Prije nisi mogao proci kroz pijacu a sada mozes dovuci nekoliko slepera i fino se moze setati.. I sad je alat postao povoljan da nemas potrebe kupovati polovan, kupis novo malo skuplje od polovnog i imas garanciju 2 god. A lidl je cak jeftiniji od polovnog..
Mada kad bolje razmislim sve se raspada ovde kod mene 😂, samo raste broj klubova i kockarnica..

Nema neke diskusije, za stalnu upotrebu i ozbiljno maltretiranja samo nesto profi, a ako je za povremeno i ne preterano zahtevno onda moze i nesto lowcost.

Mala ubica, neverovatno koliko je jaka a jako mala, testerio sam je kilo kljucem, kljuc mi je od 200NM i to odvije bez problema, kad sa ovom malom zavijem šraf na 226Nm, onaj zeleni Parkside (od 400Nm) kad podesim na 300nm ne moze da odvije, na 400Nm moze

33bc46f41a31331e458efdc8256db1b3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

A sta ako taj lowcost posle ispadne da nema snage 😉
Jel onda jeftin ili neupotrebljiv.
Ni jedna jeftina varijanta nema snage kao ozbiljniji brendovi.
Ako nekome treba dva puta da zameni uske i siroke gume i eventualno da zavrne i odvrne sine na kombaju nece mu biti problem da otpusti sa cevkom ili ruskim kljucem pa da nastavi odvijacem.
Ako treba ceo dan svaki dan da radi tako nesto onda samo preko 1500nm i lagano.

Bane to je ova sa šestouganim prihvatom?
Ja sam stopirao jurnjavu za njom, nekako mi slabašna za ono što meni treba. A skoro da mi i ne treba :haha: .

Hvala Bane. Ipak ako je kupujem treba i za ozbiljniji šraf. Ovo manje imam i plavu bosch šrafilicu na struju i to radi posao za manje šrafove. A baterija jeste čudo, ne motaš kabl, možeš poneti na teren. Pa i da otpustim sraf, pa da onda odvrće na prikolici, alno vidim da je ova crna mala za šraf 16 za auti, da ne pominjem sraf 19, 22, 24, 27 za poljoprivredu. Ubi se 2021. godine sa skidanjem točkova, zmajevku jedno 10 puta sam svaki točak skinuo.

Akumulatorski udarni odvijaci su zakon. Nema creva ni kablova i svaki put kad ga koristim pomislim kako je dobro sto sam kupio akumulatorski. Recimo stanu drugu kola na seoski put, najbliza kuca 300-400 metra, nema vazduh,nema struja, zove me on i sa ovim akumulatorskim odvijacem se sve resi za cas. Jos par puta sam tako negde izlazio na teren gde mi je izuzetno pomogo.

Nazad
Vrh