Za zivcanu cetku, za onu smirgli lepezu meni npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SutraJa bih koristio za neko fino brusenje. Koristim brusilicu za drvo, smirglam pa mi se ne svidja na velikim obrtajima mi ujede dosta nekad a treba samo malo da skinem, mislim da bi tu bio od koristi.
Negde kod skidanja korozije na nepristupacnom mestu da se umanje obrtaji, itd.
Nego, jel zna neko kad ce biti u Lidlu ostrac za suvo i mokro ostrenje, videh jutros na reklami?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ma ima plavi za 5900, čini mi se shopster, mala brusilica. Kakvu bi ja.Pre neki dan videh zeleni Bosch oko 5500 na akciji, koje snage i da li vredi ne znam.
Meni bi dobro dosla neka sa potenciometrom
Ja bih koristio za neko fino brusenje. Koristim brusilicu za drvo, smirglam pa mi se ne svidja na velikim obrtajima mi ujede dosta nekad a treba samo malo da skinem, mislim da bi tu bio od koristi.
Negde kod skidanja korozije na nepristupacnom mestu da se umanje obrtaji, itd.
Nego, jel zna neko kad ce biti u Lidlu ostrac za suvo i mokro ostrenje, videh jutros na reklami?
Je l ima neko ono Lidl tocilo za suvo i mokro ostrenje. Vidim na stranim YT kanalima neko hvali neko kudi. Je l može to da naostri fino nozeve, pošto mi za njih treba prvenstveno?