aca74
Član
Čekam onaj jači. Do juna čekam, ako ne bude kzubr ću kupiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam na prvu pomislio da je udarni odvijac ali na videu videh da je srafilica.Чек' бре, па ово заиста шрафилица, а не ударни одвијач по ПС-у!?
А ја помислио - види како напредује техника, кад су успели да направе овако компактан ударни одвијач.
Meni su brusilice pocrkavale nakon dva-tri meseca korišćenja. Da li ih i taj čovek na yube-tube toliko dugo testira?
Brusilica je pala za slobodu. Ošmirglala je oko 10m2,malo sekla neke vinklice 30x30 i ispala su joj dva segmenta sa kolektora na rotoru tako da ide nazad u prodavnicu. Jbg, bas sam se nadao da će bar ovaj jedan posao obaviti kad ono cvrc.Danas sam prekršio obećanje dato sebi i opet kupio brusilicu u Lidl-u . Razlog je šmirglanje profila i jedne cisterne za farbanje tako da će biti stavljena na solidan ispit.
Sada sam otišao da vidim šta je odradilo ostatak cisterne kad ono baš model iz komentara .Dakle Makita ga5030 za 6300din i teraj
Pre neki dan videh zeleni Bosch oko 5500 na akciji, koje snage i da li vredi ne znam.Majku mu plavi bosch bio za crni petak 5100 ili 5300 mala brusilicA. Želja mi je da je kupim, imam malu blekendeker, dobro radi, a hteo bi i jednu profesionalnu, ova počela da baca u stranu, a vec isla kod majstora