Alati i radionice

Radi posao solidno ....
https://postimg.cc/XBkfKBcs]

[/URL]
20220302-151646.jpg
[/URL][/url]
[/URL]

Za precizno zavarivanje samo 2-3 sljivanderke😎s nogu popijes i ruka mirna, samo se dodaje po potrebi.Dzaba precizno stelovanje aparata i ti silni dugmici\tetrisi na displeju,moze da pretiskas do sutra...

Zna li neko da mi kaze da li je tacno da u radnjama koje prodaju HUGONG aparate nema da kazemo skupljih modela, vec samo jeftiniji? Navodno skuplji samo po narudzbini, besplatna dostava. Raspitivao se na dva meni najbliza mesta i oni mi kazu da to tako ide i da ne mogu ja da odem da mrckam aparat pre nego sto ga kupim.

Moj kolega radi u Varstroju, koliko znam zastupaju Hugonge, pa pitaj kako možeš da dođeš do traženog primerka..
Bile su skoro neke akcije Esaba, cena bila prilično slična Hugongu..

Mogu ja da dodjem do njega, odnosno on do mene vrlo lako. Svi oni salju na adresu uz besplatnu postarinu. Medjutim imam neke nedoumice, hteo sam da prostudiram i da porazgovaram sa nekim strucnim, ali izgleda nista od toga. Da znas da od jutros razmisljam i o tim zvucnijim imenima.

Pogledaj Stayer aparate. Ja sam pre nekoliko dana uzeo Stayer Potenza 200 CEL GE na preporuku čoveka koji je profi varioc, kaže da su odlični aparati...

Ovaj moj je stručno lice, evropski sertifikovani inženjer zavarivanja. Nepostoji nešto što nezna o varenju.
0642592970, Zoran, slobodno pozovi i pitaj šta te interesuje. Ne naplaćuje pravni savet..:osmeh:

Ja se nesto nameracio na HUGONG, mig/mag. Imam utisak da ovi prodavci prodaju nesto sto uopste ne znaju sta je i kako radi. Recimo mene zanima funkcija puls, a nemam iskustva sa tim. Neki kazu to je dobro za tanke limove, ne topi materijal i ne progoreva. Drugi mi kazu dobro ti je za debele limove ima dobar prodor. Svi se slazu da je var cist, nema prskanja😁

Ja sam mjerkao ewm picomig puls...
El em ovi sto ga imaju kazu da je funkcija puls.a na monofaznom aparatu takoreci bzvz opcija... Par njih sto sam pitao kazu da su znali uzeli bi synergic varijantu...
P.s. nisam probao, ovo su samo preporuke od vlasnika

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Купио данас лим за приколицу 1.2мм 3900 динара табла. Продавац није знао одмах да ми каже цену каже мора да провери која је данас цена.
Кад сам пазарио свратим на бранч кад оно бурек са сиром и пекарски јогурт 170 динара.

Ja sam mjerkao ewm picomig puls...
El em ovi sto ga imaju kazu da je funkcija puls.a na monofaznom aparatu takoreci bzvz opcija... Par njih sto sam pitao kazu da su znali uzeli bi synergic varijantu...
P.s. nisam probao, ovo su samo preporuke od vlasnika

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Svi ovi sto gledam su synergy, ali nemaju svi puls. Svi se slazu kao sto rekoh da je var cist i to sam video i na snimcima, nebitno da li je trofazni ili monofazni. Medjutim, nikako ne mogu da proverim kako se ponasa taj puls u radu kad ga nemam🤔

Clan @smilad se ponovio sa hugong mig mag aparatom prije koju godinu, jako fin aparatic koliko sam vidio sa slike. Bas dosta opcija.
Trebas imati veliku srecu da naletis na radnika koji ti zna objasniti sve o aparatu, vecina zna samo osnove gdje ide zica itd.

Nije mnogo, taj sto gledam oko 120-130 evra skuplji.
Meni je to ozbiljan iznos jer sam manje platio invertor (REL). No ako si odlučio investirati npr. 1500 eura onda riskiraj i ne gledaj na tu razliku. Ako nije toliko korisno kao što se priča, zaboraviti ćeš na taj novac. No, ako propustiš kupnju, a funkcija je korisna, možda ćeš požaliti.
To je moje razmišljanje, a ti upravljaš svojom imovinom.

Gledam da se uklopim oko 1000 evra. Razmisljam bas tako kao sto si napisao, ako mi koristi, odlicno, ako ne koristi nije ni strasno. Do sad sam se vise kajao sto nisam kupio skuplje nego sto nisam kupio jeftinije.

Radi posao solidno ....
A moze i pravi domaci sapun da se pravi od nje.
500g masti, 166g vode (dobro bi bilo destilovane), 67g NaOh masna soda. Rastopiti sodu u vodi (pazite, voda se zagreva kako se soda topi), mast topiti, kad mast bude otopljena (oko 40 stepeni) usuti vodu sa rastvorenom masnom sodom, mesati (najbrze je rucnim mikserom), kad se pocne zgusnjavati moze se sipati ko hoce mirisi, arome, bosiljak. kad se zgusne sipati u kalupe, pokriti najlonom pa peskirom, posle 24 sata izvaditi iz kalupa, iseci na komade ako je kalup veliki, ostaviti da se susi mesec dana.
Upozorenje, samo nemojte vise masne sode, malo manje nece da smeta ali ako vise stavite moze i da guli kozu.

Купио данас лим за приколицу 1.2мм 3900 динара табла. Продавац није знао одмах да ми каже цену каже мора да провери која је данас цена.
Кад сам пазарио свратим на бранч кад оно бурек са сиром и пекарски јогурт 170 динара.
Pre oko pola godine tabla 2 kvadrata lima 1.5mm bila 6500 dinara, a ja pre dveipo godine kad sam pravio valove pazario za 2000 tablu :eek:

Nazad
Vrh