Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi ovi sto gledam su synergy, ali nemaju svi puls. Svi se slazu kao sto rekoh da je var cist i to sam video i na snimcima, nebitno da li je trofazni ili monofazni. Medjutim, nikako ne mogu da proverim kako se ponasa taj puls u radu kad ga nemamJa sam mjerkao ewm picomig puls...
El em ovi sto ga imaju kazu da je funkcija puls.a na monofaznom aparatu takoreci bzvz opcija... Par njih sto sam pitao kazu da su znali uzeli bi synergic varijantu...
P.s. nisam probao, ovo su samo preporuke od vlasnika
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Koliko je skuplji ta s pulsom?Svi ovi sto gledam su synergy, ali nemaju svi puls. Svi se slazu kao sto rekoh da je var cist i to sam video i na snimcima, nebitno da li je trofazni ili monofazni. Medjutim, nikako ne mogu da proverim kako se ponasa taj puls u radu kad ga nemam
Meni je to ozbiljan iznos jer sam manje platio invertor (REL). No ako si odlučio investirati npr. 1500 eura onda riskiraj i ne gledaj na tu razliku. Ako nije toliko korisno kao što se priča, zaboraviti ćeš na taj novac. No, ako propustiš kupnju, a funkcija je korisna, možda ćeš požaliti.Nije mnogo, taj sto gledam oko 120-130 evra skuplji.
A moze i pravi domaci sapun da se pravi od nje.Radi posao solidno ....
Pre oko pola godine tabla 2 kvadrata lima 1.5mm bila 6500 dinara, a ja pre dveipo godine kad sam pravio valove pazario za 2000 tabluКупио данас лим за приколицу 1.2мм 3900 динара табла. Продавац није знао одмах да ми каже цену каже мора да провери која је данас цена.
Кад сам пазарио свратим на бранч кад оно бурек са сиром и пекарски јогурт 170 динара.
Što ne uzmeš na baterije. Ta ti je manja.Kupii danas u Lindi busilicu na brzaka.
Sad se kajem prevelika je,moze da radi i kao hilti samo sa dletom,a ja trazio obicnu malu.