Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lakse je ali je teze namjestiti aparat, nekad postoje tabele na aparatu a novi elektronski imaju meni pa odaberes sta varis i on otprilike namjesti i vecinom neko fino podesavanje.Kad smo kod varenja ili zavarivanja predpostavljam da je lakse variti sa co2 aparatom nego klasican trafo ili inverter.
E sad pitanje za iskusnije u tom poslu, jel ima smisla da vas neko uci i objasnjavam kako se radi ili to treba uzeti pa probati sta i kako pa polako uciti.
Do sad sam probao par puta nesto da zavarim i blago receno nemam pojma, do duse nisam imao ni neki aparat.
Jest pa ja levom uhvatio za var pa sva koža otpala i deo mesa sa leve šake!!!!!!!!Kad varis ruke trebaju biti slobodne,obicna naglavna maska je 99 puta bolja od obicne maske koja se drzi u ruci.
Jebiga, a jesi probao desnom?Jest pa ja levom uhvatio za var pa sva koža otpala i deo mesa sa leve šake!!!!!!!!
Imam ja jos bolju ideju!Jest pa ja levom uhvatio za var pa sva koža otpala i deo mesa sa leve šake!!!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Рукавице Лука, рукавице и то кожне не ове молерске. Јежим се када видим у мајци кратких рукава и папучама да варе без рукавица. Мој матори попизди кад ја узмем да варим ја док се обучем за варење прође пола чуке.Jest pa ja levom uhvatio za var pa sva koža otpala i deo mesa sa leve šake!!!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Esab savage a40 i bohler guardian 62 ne valjaju??Za 100 eur nema sanse da je dobra maska,to su cenovno medju najjeftinijim kineskim ,ne moze to biti dobro a jeftino.