Alati i radionice

Video ga danas u ducanu i morao da uzmem, i iznenadio se koliko je kvalitetno sve odradjeno. A i precizan je u radu i oko stelovanja.
9a6f4308e92982ddeb5128d29fce72a3.jpg

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Nije to ni strasno s obzirom da su ovi pijacarci oko 3000...drugar uzeo taj najjeftiniji pa me zvao da mu pomognem da namesti protok.Odmah je poceo da ledi regulator i kazaljka na manometru za protok se ne zaustavlja gde joj zadam.da li u necemu gresim ili mozda nije ispravan regulator?

Znam da oce da ledi kad u boci ima ona usponska cev, kad sam promenio ventil bez nje vise nemam leda na satu.

Messer je 10.000

Kupio danas varstroj varmig 1905c profimig.Co2 aparat je u pitanju.Radi na trofaznu i monofaznu struju.Ako neko ima kako da povezem na trofaznu.Ima onaj conector na kablu za monofaznu.Dal sad treba da kupim conector za trofaznu?

Na njemu je sigurno industrijski utikac 16A a ti nemas tu uticnicu nego ti treba ona klasicna viljuska. Verovatno da je ovako.

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
2fda7341156b0f7297bb9b26ee672d1c.jpg

Kupio danas varstroj varmig 1905c profimig.Co2 aparat je u pitanju.Radi na trofaznu i monofaznu struju.Ako neko ima kako da povezem na trofaznu.Ima onaj conector na kablu za monofaznu.Dal sad treba da kupim conector za trofaznu?
Cini mi se da je kao kod koege Miltona. Mogu sutra pogledati kako je to kod mene tata prebacio pa je sad napajanje na trofaznoj struji.

Najlakse mi se cini prepraviti tu "redukciju" na trofaznu, izvaditi monofazni kabal sa utikacem iz "redukcije" i ubaciti trofazni kabal sa njegovim utikacem. Ili kupiti novi industrijski prikljucak pa imati "redukciju" i za monofaznu i trofaznu. Barem ja bih izbjegao modifikovanje aparata zbog garancije, jer znaju biti supci..
@miksan Mozes li mi reci da li su stvari sa amazona original? Gledam milfaki, Nebojsin odvijac koji mu je rikno svega 250 dolara ili ti ga malo jace od 200e..

Najlakse mi se cini prepraviti tu "redukciju" na trofaznu, izvaditi monofazni kabal sa utikacem iz "redukcije" i ubaciti trofazni kabal sa njegovim utikacem. Ili kupiti novi industrijski prikljucak pa imati "redukciju" i za monofaznu i trofaznu. Barem ja bih izbjegao modifikovanje aparata zbog garancije, jer znaju biti supci..
@miksan Mozes li mi reci da li su stvari sa amazona original? Gledam milfaki, Nebojsin odvijac koji mu je rikno svega 250 dolara ili ti ga malo jace od 200e..
(y)

Nikad nisam cuo da se kopije prodaju na amzonu.

Samo imas vise sajtova .com .de .uk ... Uporedi cene sa drugim sajtovima verovatno je neka akcija.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Nazad
Vrh