nebojsa100
Član
Hvala svima za linkove, moram proveriti sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cini mi se da je kao kod koege Miltona. Mogu sutra pogledati kako je to kod mene tata prebacio pa je sad napajanje na trofaznoj struji.Kupio danas varstroj varmig 1905c profimig.Co2 aparat je u pitanju.Radi na trofaznu i monofaznu struju.Ako neko ima kako da povezem na trofaznu.Ima onaj conector na kablu za monofaznu.Dal sad treba da kupim conector za trofaznu?
Najlakse mi se cini prepraviti tu "redukciju" na trofaznu, izvaditi monofazni kabal sa utikacem iz "redukcije" i ubaciti trofazni kabal sa njegovim utikacem. Ili kupiti novi industrijski prikljucak pa imati "redukciju" i za monofaznu i trofaznu. Barem ja bih izbjegao modifikovanje aparata zbog garancije, jer znaju biti supci..
@miksan Mozes li mi reci da li su stvari sa amazona original? Gledam milfaki, Nebojsin odvijac koji mu je rikno svega 250 dolara ili ti ga malo jace od 200e..
Da dobio sam takav conector sa redukcijom na monofaznuNa njemu je sigurno industrijski utikac 16A a ti nemas tu uticnicu nego ti treba ona klasicna viljuska. Verovatno da je ovako.
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока