Alati i radionice

Da li vredi kupiti ovaj udarni odvijac? Jel ima neko mozda, kakva su iskustva?
90f3933ef2a09cddc620df5e2c77cfe5.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kolega to nije pravi kzubr(ako se moze nazvati pravi), to ti je obicna kopija dewalta sa naljepnicom kzubr. Ovo ti je kzubr:https://www.kupujemprodajem.com/ala...ac-srafilica-4ah-20v/oglas/103564769#photoBig
Ne bih da ti se petljam u izbor, ali ako vec gledas neki udarni odvijac gledaj neki koji ima garanciju..

Ne bih ni ja ovo kupio dok ne proverim, pitao sam cisto informativno, gledao sam neki Vilager punjac i 2 baterije u koferu sve za 20.200din naravno uz garanciju i sve...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja imam ovakav Kzubr i odlicno se pokazao.
Celu brvnaru smo srafili sa njim,srafova 10x200 je zavrnuo 100 kom,plus ovih malih 5x80 na hiljade,klunove na kombajnu skidam i stavljam sa njim. Baterija ne moze za dan da se isprazni,za te pare odlican.

Jel zna neko kako se pravilno zovu ona zeger ili seger klesta(kako ih ko zove) koja imaju one "pljosnate" vrhove, za osigurace koji nemaju rupe na sebi.

Ja bas imam kvalitetna i mala i velika...kad se setim mogu da skljocnem neku fotku.Ali za osigurace sa rupama.

Imam i ja gomilu koje kakvih, malih velikih ovakvih onakvih al ova " pljosnata" gde god sam gledao nisam uspeo da nadjem a ova koja sad koristim su na izdisaju, pojeo bi ih kad moram posao od tri sekunde da radim pet min.

Stvarno se teško nalaze ovakva klešta ,mislim na polovna.Samo sam jedna do sada uspeo da kupim a "čeprkam" po starom alatu 6-7 godina.

Polovna sam trazio pa odustao davno ali ni nova nemaju, gde god sam nasao u nekom katalogu da ima kad pozoves ili odes na stanju nema tranutno.
Verovatno se mnogo manje koriste od standard klesta pa zato i takva ponuda, a braca na ruse sve takve osigurace stavili pa kad je i malo vrh osiguraca ostecen a jos klesta nisu dobra bolje se odma ubiti.

Polovna sam trazio pa odustao davno ali ni nova nemaju, gde god sam nasao u nekom katalogu da ima kad pozoves ili odes na stanju nema tranutno.
Verovatno se mnogo manje koriste od standard klesta pa zato i takva ponuda, a braca na ruse sve takve osigurace stavili pa kad je i malo vrh osiguraca ostecen a jos klesta nisu dobra bolje se odma ubiti.
Pitaj ovde:
https://www.superalati.rs/user/kles...jal-170mm-45-10-170/66_3281_194235_1_0_0/item

Морао сам да их правим због неког посла, нигде их нисам видео половна.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Ja sam upropastio prava Unior seger klešta zbog toga.Trebala mi kada sam menjao kardansku osovinu na 577 a ne mogu obična i šta ćeš.

Tako i kod mene matori presece kljuc po pola da bi mogao cev nabiti uz komentar kupicu nov...
Udri milju po fitilju, nek ide zivot.
Za cas sednem u kola i idem kasten kupiti ili pozajmiti ako nema da se kupi.
Jeste nekad da posao trpi tu dangubu ali vise volim ovako.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Knipex je kvalitetan i tu nema greske, verujem da se trgovci ugrade oko 1500din ovde.Moze se proveriti na nekom stranom sajtu koliko kostaju tamo.

Nazad
Vrh