Akumulatori

Ma nema veze, nacemo znam da u taj kraj ima prodavnica akumulatora i jos koje cega.
Ne vredi da te pitam kako si zadovoljan, kratak je to period da se pokaze.

Imas u Temerinskoj i sa druge strane (malo prema centru) jednu prodavnicu. A imas i u Kisackoj na 100 metara od KND-a Exide... Ili Banner akumulatore na Limanu 4 BB Elektronik.

Treba mi preporuka za akumulator od 100ah koje da gledim?
11rbzg3.png
Probaj ovaj oko sto evra je ima u Metrou,i agrostandardu,dosad sam najzadovoljniji sa njim.Mali je dimenzija moze da stane u 533,a pali kombaj 142 bez po muke,cudo od akomulatora.

Exide,topla rade kod mene trecu godinu bez greske..videcemo dokle ce,istice im garancija ovog proleca..na kinesku vartu 120a garancija 2 god,i evo 4ta godina kod mene i to vec dve sezone stoji na rusvaju..ispade kinesko govno sasvim pristojnog kvaliteta..kazem evo dve godine radi na traktoru starom 39 godina na kojem je originalna instalacija,ispravna ali stara..

Video sam ih takav Ciak i Magnum reče mi da su oba Poljska, Ciak oko 12.000din Magnum 10.000din.Uzimao sam i Mustang , treća godina rade bez problema.

11rbzg3.png
Probaj ovaj oko sto evra je ima u Metrou,i agrostandardu,dosad sam najzadovoljniji sa njim.Mali je dimenzija moze da stane u 533,a pali kombaj 142 bez po muke,cudo od akomulatora.
Kod mene je izdrzao 3 godine i 8 mjeseci, 110ah sa 1000a. Bio je u 560 i nije bas redovno paljen traktor, inace juce vidim u radnji kosta sada 165km.

topla je dobra,a exide je kod mene otisao u garanciji,posle 2 god i zamijenili su mi za novi!

Kod mene pro atomic 7 godina trajao. Kad kupujete gledajte struju u kratkom spoju ne samo Ah .
Meni su ah manje bitni, sto veca struja u kratkom spoju bolje vergla

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Onda si dobro prošao. ("ćuti, dobro je")
Nemam pojma šta se dešava ali da je preuzeo Exide bilo bi na TV-u, što znači da verovatno nije.

@DreamOn.
Pitao si me u privatnoj poruci za Ciak akumulatore .Pošto ti je sanduče puno ne mogu da ti pošaljem poruku .
Od kada sam kupio ciak akumulatore ,nisam imao nikakvih problema ,svi su u funkciji ,za sada.
:ppozdrav:

Sanduče puno pa ne mogu ni ja odgovoriti (sad, tek u utorak).
Ciak je o.k. (uopšte "robne marke" mogu biti vrlo dobra kupovina, ali se mora malo raspitati). Ostaju Fiamm, Topla (slične cene) kao dobra kupovina. Banner (od skupljih).
Varta (i ovako i onako; kao i Banner, možda preskupo ali treba proveriti; slično i za Exide, možda malo bolja preporuka). Detalji na PP (sublimacija onog što već postoji u temi, ništa novo nemam da kažem; često se svodi na (ne)srećne okolnosti, pa deluje da jeftiniji mogu biti i bolja kupovina (često su iz istih pogona kao i brendirani)).

P.S.
Za 539-tku, od 88 Ah do 105 (110) Ah (proveriti dimenzije za veće, uglavnom 120 Ah je već preterivanje i potpuno nepotrebno).
"Startna struja" od 750 do 1000 A (nije više uvek bolje ... u smislu da obično znači više tanjih ploča, ako je isti kapacitet).

Kao sto sam pisao, kod mene moj ciak nije skinut niti dopunjen vise od 3 godine. I dalje vrti kao lud i ne odustaje.
1000a izlazna snaga za svega 100e cene.

- - - - - - - - - -

Kupljen na zimu 2008/2009 nikada nije skidan zimi,nikada nije sipana voda u njega..Skinut pre neki dan jer Imt 533 nije hteo da pali?!

Nazad
Vrh