nikollaa
Član
Kakvi su Baren akumulatori? 3 godine garancija 12.500 dinara akumulator od 100Ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio u Roda marketu,stoje pored kase,raznih jacina,neka domaca marka.Komso gde je ta cena i koja je marka
domace marke nema,ponovo su pokrenuli fabriku u Somboru ali to je jos tesko komentarisati kvalitetBio u Roda marketu,stoje pored kase,raznih jacina,neka domaca marka.
Velicina razlike je 25Ah. 577 ce garantovano dobro palit sa 100Ah, pod uslovom da je motor ispravan. A treba gledat i udarnu struju akumulatora ne samo ampercasove.
Od 100a nije visoki,traktor ti je skoro nov i pali bez pola muke,nisam odavno ni video visoki sa oznakom X.Znam i ja da je razlika u 25ah,ali da bi shvatio koliko su tih 25 ah veliki treba mi poredjenje sa necim,posto se u struju slabo razumem. Motor je ok,pali na pola kljuca,hmmm kako mislite udarnu struju?
Kosuticu,ne moze ovo je onaj visoki.
Od 100a nije visoki,traktor ti je skoro nov i pali bez pola muke,nisam odavno ni video visoki sa oznakom X.
Proslog proleca mi je na fergusonu u sezoni otisao akumulator,pa je palio na 56ah iz auta ostatak sezone.