đađo74
Član
Da li si siguran u ispravnost akumulatora..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ide po katalogu, koliko je proizvođač napisao da ima olova toliko i računaju. A ako nema oznaka mora biti prazan za vaganje. Kilogram marka pa koliko doneseš toliko ti daju popusta.Ako ide ispod 10 gas po novog, a ovog prije odvoza u sekundarne sirovine napuni vodom do čepa da bi bil teži.
Da možda na tom modelu akumulatora nema onaj džepić sa strane, pa da je garancija možda unutra...Danas sam se vozao ceo dan i normalno je palio,tako da ga verovatno dopunio,sutra uvece ti da li ce upaliti i naci cu negde digitalni unimer,pa cu premeriti struju.
A garanciju sam do sada trazio i ne mogu da je nadjem nigde
Mi nov akumulato nismo kupili ima jrdno 6 godina. Skoro svaki je dosao sa otpada(ukraden pa prodat na kilo). Tako sam jednom akumulator od 135A koji kosta oko 160e kupio za 20e, a nije imao ni pola godineKod nas ide po katalogu, koliko je proizvođač napisao da ima olova toliko i računaju. A ako nema oznaka mora biti prazan za vaganje. Kilogram marka pa koliko doneseš toliko ti daju popusta.
Ja uvijek u garaži imam bar 2-3 crknuta za nedaj Bože, ako ovaj radni otkaže da novčanik ne trpi mnogo.