Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To neki domaci proizvod?Bez Gaus-a ništa koji puni od 0.2A do 24A i ima implusni mod da gura svaku ćeliju zasebno u rasponu od 2,40 do 2,75V,a to je ono što oživljava umoran akumulator o razbija sulfate.Jedini problem mu je cena od 80 + hiljada.
Šta ti znači tih minut -dva na 24? samo hebavaš komulator. Ako je 6V već je dovoljna velika razllika u napunu i kad ga puniš sa 12.Desavalo mi se tokom zime da padne i na 6v, onda pocinjem punjenje sa 24v oko minut do dva i vracam na 12v ostatak punjenja.
Teško da bilo šta što je fabrički može za koj dan da izvuče akomulatore. To bi trebalo da je ozbiljnij potršač što sigurno nije ništa fabrički.Nije to do "curenja", takvi su fabrički.... Imaju nešto kao živu struju, šta znam, slabo se razumem... Kontakt Im i ne gasiš drugačije nego sa prekidačem mase...
Znači ako već neuspevas na 12v da podigne napon tj.da ga probudis.Šta ti znači tih minut -dva na 24? samo hebavaš komulator. Ako je 6V već je dovoljna velika razllika u napunu i kad ga puniš sa 12.
Ja nemam pojma šta ovo znači?Po pravilu ako dodje do mesanja elektrolita medju celijama ispratni sam sebe, tj pocete se u jednu celiju, i onda je napon jednak jednoj celiji sto je 2-2,3 V.