Kremator
Član
Tako je isprogramirana .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar je za start , al punjenje izgleda nije dobro . Neznam dal imam toliki ampermetar , moracu izmjeriti struju. Mali unimjeri mjere do 20,30 A ako se ne varam.Momo odnesi ti taj punjač-starter kod nekog majstora,on ti ne valja...
Jbg,par puta sam preleteo šta je napisao i nisam pročitao da je zavarničila klena već da je dotegso i počeo da se penje u mašinu...i meni je eksplodirao akumulator na starteru bez da sam i sam primetio da nešto varniči v3ć je starter bio neispravan,nije imao tu neku blokadu ili regulaciju šta već da kad startuješ vozilo on sam smanji amperažu ili šta već,nisam nešto stručanNije eksplodirao zbog punjaca nego zbor varnicenja
Od stanja akumulatora mu zavisi amperaza punjenja. U njegovom slucaju bih rekao da napon punjenja pravi problem.Што се тиче мјерења струје пуњења лако се измјери струјним клијештима. За ту намјену се не може користити класични мултиметар.