Uzimam samo Top Start.Razlog je taj što ih prodaju u lokalnoj poljoapoteci i ako se desi da ti u sred nekog posla opauči za 5 min.imaš nov akumulator i vozi dalje+ dobiješ ga na nekoliko rata ako hoćeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ау, скоро да ми одбију гаранцију на поменути монбат. Цркао после 1 године и онда је било убеђивање како је проблем у трактору, па како ће он морати да га "убије" и да ће му то одбити од плате итд. Сигурно би радио нешто на своју штету, како да не. Углавном, напише да је неисправан и да ми дају нови. Одем у продавницу где сам га купио и каже нема. Реко како нема? А стоји нов ту доле. Каже ми продавачица како је то за продају и да ће за замену стићи за неких недељу дана. Реко, дај ми тај, немам времена да чекам. А где је стари? Кажем у колима. Ајде донеси. Ја га уносим а она јао, не унутра већ у двориште. Као да сам бомбу донео. И тај други кад сам намонтирао трактор је упалио на зуб и трајао да ли 7 или 8 година. Сад сам га продао (тј заменио за нови). Рачунали су га 15 динара по Ah, значи 1500. А на другом месту рачунају 60 динара по кг што би било око 1000 дин.Па наравно да је одбијају.