Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlican izbor, kod mene je godinu i nesto dana umirao(naravno posle visegodisnje upotrebe)Uzet Exide. Trenutno na pametnom punjaču da ga malo kondicionira. A onda vatra(gas).. valda izdrži onih garantovanih 40 meseci.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ti analogni lako najebu ako se promeni polaritet kako sam cuo, jer kazaljka ode u kontra stranu i prc. Ja kada sam uzimao prvi instrument uzmem neki emos, bilo je vise velicina i radnik me posavetuje da uzmem najmanji (i najjeftiniji) jer ce mi on odradjivati posao. Dobio sam cak i garanciju, medjutim nije bio za mene. Baterija od 9v, kablovi nisu na konektor nego izlaze iz samog uredjaja, a umjesto pistalice blinka minus na ekranu, kabal ako ti padne povuce i sam instrument koliko je bio lagan, i nije imao nikakvu gumu okolo kao zastitu. Ali je sva merenja odradjivao bez greske. Kasnije naletim na pijaci na neki od 10-20e i kupim, on nije imao ni jedan nedostatak kao kod ovog sto sam gore naveo. Jedino ne znam koliko je tacan, ali spram cene top. Kod instrumenta vecinom koristim mjerenje napona i pistalicu, kada radim neki zahtjevniji projekat koristim i ostala merenja.Pravo da ti kažem, ja koristim staru dobru Iskru 45 analogni, i Fluke16 digitalni.
Ovi kinezi gledajući s 'lica' izgledaju duplo bolje od ovih mojih instrumenata, a pogotovu gledajući specifikacije.
Za unimer je, po meni, bitno da koristi četvrtastu bateriju od 9V(da ima snagu da meri otpor) i da meri što jaču struju.
Ovaj tvoj meri čak 20A i ako koristi još i 9V rekao bih da može biti ok.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Isto iskustvo samo sa smart punjacem.Da ovim putem pohvalim servis akomulatora Andrea Temerin. Power max 180A garancija istice 01.10 odeneo danas. Izmerili napon, stavili pod optetecenje, i kazu sad cemo resiti.
Proslo par minuta iznose nov akumulator.
Kad spomenu pretvarac.... koji uzeti ..... i meni treba za pumpuJel kupovao neko skoro, ili se makar raspitivao o stacionarnim akumulatorima? Treba mi neka preporuka za stacionarni akumulator koji bi se koristio isključivo za napajanje pretvarača za pumpu centralnog grejanja. Znači nikakve neke egzotične namene tipa za električna vozila, već samo za pretvarač za pumpu centralnog grejanja. Ne bih da stavljam za tu namenu ove automobilske (starterske) akumulatore, a o ovim stacionarnim nemam pojma ni šta se nudi na tržištu ni okvirne cene. Meni bi trebao neki iz niže klase cena kapaciteta oko 50tak Ah.
Kad spomenu pretvarac.... koji uzeti ..... i meni treba za pumpu