Akcija kupovine radnih pantalona na tregere 2020

Stigle pantalone,odela,prsluci...ok su,al ne mož bez sranja.
Na svakom artiklu,pored logoa je oštampan i moj nick.A to sam im napomenuo nekoliko puta.
Zvaću ih u ponedeljak,da vidim kako da rešimo problem.Tražiću da im sve vratim,i da sa svakog artikla skinu moj nick!

Malo pre sam se čuo sa Sašom,dečko sa kojim sam sve dogovarao.Izvinjava se svima,njihov je propust...imaju puno posla pa se eto desila greška.Dogovorili smo se da mu od nedelje sve vratim,da to srede.

A jesi ga pitao na koji nacin planiraju da to rese? Da ne bude neko nakaradno prestampavanje toga ili skidanje pa da ostanu tragovi bzvz. Ja sam porucio jedne pantalone bez stampe. Njih ne moras vracati.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ljuso jel i tvoje vracas :haha:. Pored velike zalihe odela, sad mozes i da se ugojis i da narastes, imas radna odela za svaku kombinaciju.
Sad ozbiljno rekli smo bez nick-a, ili sa nick-om?
Na početku razgovora sa njima,dao sam im kako bi izgledao logo sa nickom.Kada je rekao da to komplikuje i poskupljuje izradu,onda sam mu napisao u mailu i rekao tokom razgovora da ide bez nicka.Međutim,od tog pocetnog razgovora do početka izrade je prošlo mesec dana i čovek je to zaboravio...jbg. rade i za druge firme,pa je ispao propust.
Laki...planiraju da preko nicka urade zelenu stampu,tj. na neki način da oboje da se ne vidi.

Na početku razgovora sa njima,dao sam im kako bi izgledao logo sa nickom.Kada je rekao da to komplikuje i poskupljuje izradu,onda sam mu napisao u mailu i rekao tokom razgovora da ide bez nicka.Međutim,od tog pocetnog razgovora do početka izrade je prošlo mesec dana i čovek je to zaboravio...jbg. rade i za druge firme,pa je ispao propust.
Laki...planiraju da preko nicka urade zelenu stampu,tj. na neki način da oboje da se ne vidi.
Mislim da ti se najviše isplati da ništa ne diraš a nama plaćaš po 100 evra mesečno da te reklamiramo. :ppozdrav: :haha: :ppozdrav:

Voleo bih da vidim kako ce to da ispadne, trazi mu da vidis jedan primer.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Vraćene pantalone na doradu.Poslate u ponedeljak,aksom,tek danas stigle.Morao čovek ići po njih iz Čačka u Preljinu,u magacin.Stajao tamo,kao da je izgubljen prtljag.Na moj poziv aksu,šta se dešava,rečeno mi je da će proveriti i javiti.Niko nista ne javlja 2 dana,pa se čovek angažov'o da ga nađe...cirkus Kolorado.

Nazad
Vrh