KishRobert
Prijatelj Foruma
ptica se ispod fendta skrio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da slucajno tvoje drugo ime nije izuzetak?? Izvini ali nisam danas nesto primetiopeto1 je napisao(la):Cast izuzecima.
rasa02 je napisao(la):@Na
Sutra idem verovatno ponovo na sajam,podseticu je na tebe pa jos kada te vidi na televiziji Melos auuuuuuuu ima da se otima sa ostalim devojkama sa sajma
@Zrenjaninac
Nije bilo nikakve organizacije vec sam onako spontano rekao da su nas pozvali sa standa ZP na pice.Neki od kolega su hteli a neki ne.Posle smo se vratili na njihov stand jer je napolju pocela kisa a trebali smo dati izjave za TV Melos,pa nam je nekako lepse bilo u hali uz besplatno posluzenje
Ja cu najverovatnije i sutra na sajam.Goran IHC je napisao(la):ko ide sutra na sajam?
DA jeftinije prođe....KishRobert je napisao(la):a ti kupio traktor a nisi ni rekao?!
North ARMY je napisao(la):Sandore opusti se,danas nam je crveno slovo a odlazak na sajam nam dodje kao odlazak u crkvu,sad je red da odmorimo.
@KR ahahhahahahha kakve ti odvale imas ja se valjam kao lud