Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tust a ne rust.Inace kod nas se unistava masovno iz neznanja,a jedna je od najzdravijih biljaka.Salata je jako lepa,a moze se i u tegle za zimuA ne . Paradajz necu dirati od korova . Da probam sa korovom da zastiti paradajz od bolesti . Inace ovaj korov ko ne zna je rust ( рушт ) . Neki ljudi ga jedu ( pogledajte na yutubeu ) i odusevljeni su . Do pre 4 godine ga nije bilo a onda svake godine sve vise i vise a raste kao tovno pile . Trenutno mi je paradajz pod njegovim tepihom
Mi od te korovcine ne mozemo da zivimo , svuda mi raste po dvoristu , kad ga kosim trimerom budem sav okupan od njega , inace kad ima vlage to raste kao nenormalno. Lokalno ga zovu ledena trava.A ne . Paradajz necu dirati od korova . Da probam sa korovom da zastiti paradajz od bolesti . Inace ovaj korov ko ne zna je rust ( рушт ) . Neki ljudi ga jedu ( pogledajte na yutubeu ) i odusevljeni su . Do pre 4 godine ga nije bilo a onda svake godine sve vise i vise a raste kao tovno pile . Trenutno mi je paradajz pod njegovim tepihom