Marko98
Član
Za biljne vasi teppeky 1 dan karenca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Primetio sam da je u Univeru povrće dosta skuplje nego u drugim marketima. Ne znam kakva im je politika ali preterali su sa cenama.У универу цена парадајза је 250 динара скупља него у грчкој
Talocuper 15-20ml/10l vode.Plodovi paradajza su mi dobili neke crne tackice, sta to moze biti? Sta da se preduzme,sa cim prskati?
Jel ovako nesto ?Plodovi paradajza su mi dobili neke crne tackice, sta to moze biti? Sta da se preduzme,sa cim prskati?
Ne,nije tako ovo su male crne tackice,plod je zelen I skroz lepo izgleda. Nisam slikao,ako sutra stignem stavicu sliku.Jel ovako nesto ?
Svo ostalo povrce se dobro drzi ali paradajz je desetkovan i pored par prskanja .
A sa cime ste prskali,ako nije tajna naravno.Jel ovako nesto ?
Svo ostalo povrce se dobro drzi ali paradajz je desetkovan i pored par prskanja .
Ja sam prosle godine a i ove prskao i prskacu samo sa kombinacijom vode,sirovog mleka i sode bikarbone.Verovali meni ili ne,prosle godine1-Bakar + confidor + slavol
2-Ridomil + decis + neka druga prihrana
3-Alijansa + etiol + slavol
4-Alijansa + neka druga prihrana
Razoren je skroz . Mozda sam i ja u necemu pogresio . Evo par slika pa ko predpostavlja sta je u pitanju neka napise .