Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se dešava na otvorenom u bašti.
Da li mozda neko zna o kakvoj vrsti bolesti se radi,lidtovi na paradajzu su skoro pa do pola stabla jako svrnuti i na njima imaju nekakve braon fleke kao da je list spuren vatrom a takodje i glavno stablo je na pojedinim mjestima kao cigarom da je nagorelo,neznam koliko sam uspeo da opisem tu bolest pa evo i slika lista koje sam otkinuo,Sumnjam na plamenjacu pa alo i jeste to u pitanju ,koje bi onda hem. sredstvo primenio a da nije bas toliko jako da ima sto manju karencu i sl.
Ovo ti je viroza
Cime prihranjujete paradajz na otvorenom, ja sam namontirao venturi ali mi nekako mnogo sporo ide, bure od 100 l vise od sat vremena ne moze da izvuce.
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Cime prihranjujete paradajz na otvorenom, ja sam namontirao venturi ali mi nekako mnogo sporo ide, bure od 100 l vise od sat vremena ne moze da izvuce.
ja sam na usisno crevo ubacio slavinicu za kpk sa mogucnoscu zatvaranja i na slavinicu natakao komad creva ciji drugi kraj ubacim u bure sa prihranom i kad pustim zalivanje kad hocu prihranu samo otvorim slavinicu i tu regulisem hocu li da prihrana ide brze ili sporijeCime prihranjujete paradajz na otvorenom, ja sam namontirao venturi ali mi nekako mnogo sporo ide, bure od 100 l vise od sat vremena ne moze da izvuce.
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Potrebna pomoc,u pitanju je niski paradajz.Svaki paradajz koji sazreva na strani koja je na zemlji ima ovakvu rupu u kojoj sam nasao malog puza golaca (pretpostavljam da je rupa od njega).U roku od 4-5 dana svaki paradajz istruli potpuno.Da li je moguce da je puz problem i da li postoji neka zastita od njih?
Ima li neko ideju sta fali ovom paradajzu, u piranju je Florida na otvorenom.
Ima li neko ideju sta fali ovom paradajzu, u piranju je Florida na otvorenom.