Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se odnosi odgovor na mene a predpostavljam da se odnosi može lako biti da je preobilno zalivanje.Primetio sam puknut plod a takođe i teško zri što takođe kažu da je od viška vlage u zemlji.Ne znam koja je bolest, ali sam je vidjao. Mislim da je nedostatak nekog hraniva u kombinaciji sa losom zastitiom i velikim zalivanjem.
Dopuna za kurativne fungicide. Nije to bas tako svemoguce. Kada se razboli da na oko vidite da je bolesno, samo odstranjivanje zarazenog lisca i prskanje. Ako ne odstranite zarazeno, ne pomaze fungicid a da bude jestiv plod.
Ne uzimaj zdravo za gotovo ali mislim da je višak vlage.Proveri sa vlagomerom.
i često pucanje ploda
Nema spasa ako je poceo da zreli. Obicno napada paradajz dok je zelen. Imaj u vidu ovu napast ako u blizini imas njivu kukuruza. Jaci napad ocekuj kad skinu kukuruz sa te njive onda prelaze samo na tvoj paradajz.Druze to si trebao ranije poprskati. Kad se gusenica ubusi u plod nema tu pomoci. Moras pratiti i cim vidis da ima jaja na listovima ili plodovima prskati. Imas coragen i avaunt od du pont a moze i lanate. Ja to u paprici koristim. Mislim da avaunt ima najkracu karencu.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Po iskustvu vas iskusnih ljudi sa foruma čime tretirati sa kratkom karencom?
Sent from my iPhone using Tapatalk