Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez sekiracije to vam je sortna odlika paradajza ja imam isto na otvorenom oko 8000,kom.I jedna sorta se tako isto ponaša kad udari sunce ona uvrne lišće kazu biljka se čuva od vrućine , i do tog uvrtanja listova dolazi i usled nedovoljne vlaznosti zemljišta ,e sad i kad malo zahladni ko ovih dana ona ispravi list al ne u potpunosti a ostale dve sorte koje radim nemaju tu osobinu po meni jedina mana kod sorti koje uvrnu list pri većim temperaturama je što pri jakom suncu dolazi do ozegotina na plodu al ako biljka ima dosta razvijenu lisnu masu ništa strašno.zato nemojte se opredeljivati samo na jednu sortu nego uvek 2-3 ako jedna podbaci ostaju druge
Da li se isto smije primeniti kod tikve-ludaje i kod njih mi se slicno desava,pojedini plodovi tek sto se ometli pozute i otpanu stim da ima i onih vecih koji su pozuteli i smezurali se nista od njih,da lise i u tom slucaju mozda radi o nedostatku kalcijuma,malo sam otisao u off
Sent from my iPhone6 using Tapatalk
Jel mislis samo sa SIGNUMOM osim ona dva preparata u prethodnom postu sto si pisao?
Sta mislis da li ipak mozda nije nedostatak kalcija?