Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alijansa F1-determinatanpa za sebe, za prodaju, a interesuje me i za paradajz sok da se cedi....
determinantni Alians nije loš al kod mene se bolje pokazo wizard isto seme clausovo ista gramaza imo samga jedan do drugog tako da wizard mise nešto lepše pokazo bolje je pokrio plodove na suncu prinos i ostalo slično a za cedenje nije loš mada ima i boljih
bibic i vedrana su ,koliko ja znam,najranije paprike , a paradajz jeremy,ali ga nisam sadio. sad sam nabavio quin i on je vrlo rani.Treba mi savet za paradajz i papriku o izboru semena po mogucnosti da budu rani.Ja sam sejao papriku blondy, a paradajz magnus,big beef,gardel,nemo netu i nemo tami i nisam nesto zadovoljan. Pozdrav.
CARIOCAinteresuje me industriski paradajz od isi sementi CARIOCA jel ga neko već radio kako se pokazo znam daje šlivar al ostalo ništa??
Hvala na odgovoru ja sam bio naručio Rio grande a dobio ovaj pame mrzi sad da vraćam cena muje 250gr-25eu toje sorta nije F1,kazu daje dobar al samo jedan je imo u ovom kraju pa neznam ništa o njemu kako se ponaša na njivi i tome slično jer jedno oni pišu a praksa je uvek nešto drugoCARIOCA
INDUSTRIJSKI PARADAJZ
Paradajz «šljivar» sa srednjom dužinom vegetacije. Biljke su bujne sa dobrim pokrivanjem plodova. Plodvi težine 95 gr, ovalnog oblika. Plodovi se odvajaju od peteljke. Rezistentan na Verticilium, Fuzarium 0 i Nematode.
Samo sam ovo pronasao za sada ,a neznam ni koliko je cena semena i gde ima da se naruci .