matke i mi se trudimo da ovo ne bude politicka pozornica i da se poljoprivreda otkaci od politike ali ne vredi oni su nas zakacili i nikako da se odlepimo,, a o patriotizmu ne zelim da pricam (ucesnik svih ratova od 90 na ovamo ) patriotizam se dokazuje jer ja to nikada ne potenciram vec sto kazu nase komsije ,,delam,,prema tome ja sam rekao da smo los narod ne u smislu ,glup ne, u smislu da nismo vredni, nego smo sujetni, i puno nas je ova trka za novcem razjedinila jer ja se kao dete secam kada je kod moga dede dolazila vrsalica da se vrse zito pa to se pola sela okupi i to sve na dobrovoljnoj bazi a sada ne mozes da nadjes ljude ni da platis a kamoli da ti neko pomogne a jos uvek ih ima ispred prodavnice koji kaze ,,ej plati jedno pivo a kad ga zovem da istovarimo 10 dzakova sa prikolice i da mu platim on kaze ,,ne moze,,, a kada bi procitao malo dublje i analizirao sve ove postove koji su se nagomilali za kratko vreme onda ce ti biti jasnije zasto sam rekao da smo los narod,,da ja ne bi ponovo unosio seme razdora probaj sam da prokljuvis..inace imao sam milion prilika da odem preko i bio sam obisao sam ceo svet ali ove zemlje nigde nema i ne bi je dao za sto amerika i japana samo nam treba red ,rad i disciplina .pozzz