Министар по нашој мери

sarbanac je napisao(la):
Provac trebalo bi da imaš pouzdane informacije. Znamo ko je ministar. E sad pitanje dali će Slaviša Purić biti savetnik Petroviću? Ako budeš u prilici da sretneš ministra predloži mu ovo. Ovaj se razume u poljoprivredu kupio je PIK UB i još mnoge kombinate.
Mozda pozove i Caneta, da ga savetuje. :cao:

mi se juce propisno napisasmo,kad jutros ministar skinuo temu,a jos nije ni zakletvu dao :haha: :haha: :haha:

Cestitam civijasi,mnogo ste jaki izlobiraste i novog ministra ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::
E sad da vidim sta cete uciniti za dobrobit poljoprivrede
Zavladaste pa izvolte sad se pokazite

pa vasi su vladali 3god i sta su uradili ,,, rabadzija ostavte se podela ,, ako neko nevalja on nevalja a ja ne mogu da kazem za nekog dok se ne dokaze suprotno ,, nas je moto da se smenjuju dok ne dodje pravi pa kad tad ,, po meri seljaka a to sto je sapcanin to nista ne menja mozda bude i dobar ali sumnam ,ista je to febrika izradila iz iste je to krave oteljeno moj prijatelju...

Druze moj, dal' je Kurta il' je Murta isto nam se 'vata
pogresnom profesiojom smo uzeli da se bavimo naje...mo svakako
pozdrav

Nismo mi pogresnom profesijom poceli da se bavimo nego smo mi POGRESAN narod da ne kazem tezu rec LOS narod,,,evo samo baci oko preko tarabe! sta se desava u hrvatskoj? kako su ljudi slozni i ne daju na sebe, a mi se ovde,nas par stotina ubismo da samo jedan drugom kontriramo,, e to ONI TAMO znaju i zato nas j..u kako oni hoce ,,,ja cu po malo biti dosadan ali ne mogu a da se ne osvrnem na jedinstvenu asocijaciju koja bi okupila sve poljopr iz srbije i koja bi danas kada se desavaju ovako ruzne stvari u poljoprivredi (mislim ovo nasilni postavljanje ministra)izasla i rekla STOP! ovo ne moze ovako! mi ne dozvoljavamo da nam vi dajete ministra,, mi cemo vam dati ministra i za nedelju dana odrediti coveka iz POLJOPRIVREDE koji ce zastupati nase interese ako nece? e onda kao komsije hrvati !blokade ali cele srbije od horgosa do preseva pa da vidis kako bi bilo po nasem.nesto cemo pokusati ovih dana da se bar na neki nacin oglasimo jedinstveno ali necu da iznosim pojedinosti jer se i ovaj forum dosta gleda od strane onih koji bi mozda da to sprece...Mi kao APS smo spremni na svaki kompromis oko ujedinjenja i spremni da oprostimo onima kaji nisu podrzali nas kada smo se bunili protiv proslog ministra ali ajde sada da pokazemo da mozemo zajedno da izborimo ono sto nam treba mada ja licno mislim da ove godine treba zaboraviti i subvencije i posticaje i bilo sta od vlade jer su oni pukli i finansijski i u svakom pogledu ali daj boze da nije tako to je moj stav pozzzz

.Mi kao APS smo spremni na svaki kompromis oko ujedinjenja i spremni da oprostimo onima kaji nisu podrzali nas kada smo se bunili protiv proslog ministra ali ajde sada da pokazemo da mozemo zajedno da izborimo ono sto nam treba

Potez i inicijativa za svaku pohvalu. Samo napred. :ppozdrav: :bravo: :bravo: ::svaka cast::

nego smo mi POGRESAN narod da ne kazem tezu rec LOS narod,
Ovo kad pročitaju rodoljubi sa našeg foruma, teško tebi... jednog su člana napali zbog nemačke muve...
Inače post nije loš.

Reći ću samo par stvari jer ova tema ima najviše postova za najkraće moguće vreme, nije ovo politička pozornica pa da se kritikuje i daju zaključci, naziv teme je jasan i tako treba odgovoriti, tema za 7 dana ima već pune 3 srtane. Niti mi možemo ovde stvoriti ministra po našoj meri od blata uz pomoć štapa i kanapa niti će nas neko nešto da pita, na izborima se takve stvari menjaju... I dodao bih samo još jedno, i ako u Srbiji kao mlad "čovek", nadam se uskoro i dopl. ekonomista verovatno nemam posao i sigurnu budoćnost, znam da ću ostati ovde i da neći tražiti hleba preko granice, već ću pokušati ovde da se dokažem, a svakome kome se ne sviđa Srbija i sprski narod mogu reći da ide tamo gde misli da će mu biti bolje, u svakom narodu ima loših ljudi, ne treba generalizovati, pođite od sebe, popravite svoje ponašanje i verujte ako to učini samo mali procenat ljudi, svima nama će biti bolje !

Evo i mene sa ekskurzije, vidim da je bila napredna nedelja što se tiče poljane. Iskreno sam se obradovao što je Duka Petrović viđen za fotelju jer kad on kao dipl. pravnik i nesuđeni advokat može da bude ministar poljoprivrede onda je i moj master prava dovoljan bar za mesto državnog sekretara, moraću Cvetku da pošaljem CV! :haha:

wswi81.jpg

Ne verujem da bih neko, bilo kog napao za dz.
Normalno je da smo patriote, a takodje je normalno da svugde ima kukolja.
Sto rece Provac.
Pogledajte sta uradi ovaj glumac, pre par dana pa ce vam biti jasno.

matke i mi se trudimo da ovo ne bude politicka pozornica i da se poljoprivreda otkaci od politike ali ne vredi oni su nas zakacili i nikako da se odlepimo,, a o patriotizmu ne zelim da pricam (ucesnik svih ratova od 90 na ovamo ) patriotizam se dokazuje jer ja to nikada ne potenciram vec sto kazu nase komsije ,,delam,,prema tome ja sam rekao da smo los narod ne u smislu ,glup ne, u smislu da nismo vredni, nego smo sujetni, i puno nas je ova trka za novcem razjedinila jer ja se kao dete secam kada je kod moga dede dolazila vrsalica da se vrse zito pa to se pola sela okupi i to sve na dobrovoljnoj bazi a sada ne mozes da nadjes ljude ni da platis a kamoli da ti neko pomogne a jos uvek ih ima ispred prodavnice koji kaze ,,ej plati jedno pivo a kad ga zovem da istovarimo 10 dzakova sa prikolice i da mu platim on kaze ,,ne moze,,, a kada bi procitao malo dublje i analizirao sve ove postove koji su se nagomilali za kratko vreme onda ce ti biti jasnije zasto sam rekao da smo los narod,,da ja ne bi ponovo unosio seme razdora probaj sam da prokljuvis..inace imao sam milion prilika da odem preko i bio sam obisao sam ceo svet ali ove zemlje nigde nema i ne bi je dao za sto amerika i japana samo nam treba red ,rad i disciplina .pozzz

odlicno receno slazem se kolega :D moj deda je umeo da kaze kad se politicari zarotiraju.oclo tele vratilo se june i postalo predsednik komune!e Srbijo majko kad ces ti ustati iz prasine :zli: ovaj novi ministar ce na s izvuci to je sigurno,samo da se dog sa pekarima oko cene hleba i nema jeda,a to sto su zito prodali po ceni koju niko ne zna sad ce da kazu narode pa jbg sta bi ti nema se zita nije rodilo moramo da uvozimo,a vi to morate d platite ako ocete da jedete LEBA!!!ako necete pocrkajte ko vas j eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :zli:

Svaki ministar je loš dok ne dokaže suprotno ali se ovi naši ni ne trude jer im se kosi sa interesima.
ima li neko informacije jer počeo on uopšte da radi nešto

Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović izjavio je danas da će prvi korak ministarstva na čijem je čelu biti da na najmanju moguću meru svede sve rizike koji mogu da dovedu do destabilizacije na tržištu osnovnih životnih namirnica.

Petrović je novinarima u Privrednoj komori Srbije rekao da su glavni ciljevi ministarstva stabilno snabdevanje domaćeg tržišta i povećanje izvoza, najavljujući set mera koje će biti preduzete da bi se brzo realizovali ti ciljevi.

On je rekao da će već sutra biti donete određene mere, ali nije mogao da precizira o kojim merama je reč. znaci oce da radi !

zis je napisao(la):
Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović izjavio je danas da će prvi korak ministarstva na čijem je čelu biti da na najmanju moguću meru svede sve rizike koji mogu da dovedu do destabilizacije na tržištu osnovnih životnih namirnica.

Petrović je novinarima u Privrednoj komori Srbije rekao da su glavni ciljevi ministarstva stabilno snabdevanje domaćeg tržišta i povećanje izvoza, najavljujući set mera koje će biti preduzete da bi se brzo realizovali ti ciljevi.

On je rekao da će već sutra biti donete određene mere, ali nije mogao da precizira o kojim merama je reč.znaci oce da radi !

pa znamo mi da hoče da radi ali za koga :haha: :haha: :haha: ne znamo samo za koga navija za lava ili za nas :haha:

On juce postavljen a sutra donosi nove mere...Ili mnogo vrlo vredno radi ili ce nove mere biti "kukala nam majka"!

A ono sto neko pominje o patriotizmu, ne svojatajte Srbiju. I ja sam Srbin i patriota ali kad mi neko kaze da smo mi "nebeski narod" povraca mi se! Srbija je moja koliko i svakog od vas i imam pravo da budem i kritican i za politicare i za vlast i za narod!

A ovo sto imamo sada je katastrofa, Sto kaze Provac, toliko lezilebovica ispred coska locu pivo i SVI do jednog na socijali! A ovamo ljudi koji rade nemaju nikakvo osiguranje jer NEMAJU NI VREMENA da skupljaju dokumenta i da 10 dana obilaze od saltera do saltera, a ovi socijalu dobiju kod kuce jer njima socijalni radnik dolazi na noge :zli:

Nazad
Vrh