bokib
Član
da neunistiva je, moj teco je ima 31 godinu lozi je maksimalno jer greje oko 300 kvadrata i jos uvek je kao nova. zbog toga ja nisam hteo uzeti ni jednu drugu jer sve peci koje ja znam da su pravljene za bale soje, a video sam ih mnogo izdrzavaju mah 10-tak godina, pa ako uzmemo u obzir da ona kosta oko 850e nije bas jeftino grejanje. sakuljan reci mi da li voda protice i kroz to rebro na kom su vrata namontirana ?
okrim slikacu moju pec, ona je cela odlivena i garantujem ti da sve ove peci na trzistu su igracke naspram nje. ja lozim 2x dnevno ugalj i drvo, a curenje katrana necete imati ako temperatura kotla ne varira i ne pada ispod 50 stepeni. ako bi uspeo da preradim otvor za lozene ( vrata ) za sezonu bi mi bilo dosta oko 800 bala x 20 dinara po bali
Post je spojen: [time]1296071768[/time]
_________________________________________________okrim slikacu moju pec, ona je cela odlivena i garantujem ti da sve ove peci na trzistu su igracke naspram nje. ja lozim 2x dnevno ugalj i drvo, a curenje katrana necete imati ako temperatura kotla ne varira i ne pada ispod 50 stepeni. ako bi uspeo da preradim otvor za lozene ( vrata ) za sezonu bi mi bilo dosta oko 800 bala x 20 dinara po bali